Til salgs Agder

Bolig 1C

Drangeid 4, 4480 Kvinesdal
Priskr 3 370 000
Offentlige omkostningerkr 8 875
Boligtype Bolig i rekke
Bruks areal (BRA) 120 m²
Primærrom (P-rom) 120 m²
Soverom 3

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Sentralt
  • Gjesteparkering
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse

Beskrivelse

Bolig 3 er en av to stk eneboliger på 120 kvm, i en rekke på åtte. Bolig 3 ligger som nummer 3 i rekken.

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid

Eneboligene blir oppført i et nytt felt som en fortsettelse på Faret II. Vi bygger med moderne prinsipper, men holder oss til en ensartet stil for å binde de to feltene sammen. Det er likevel gjort forskjell på de ulike boligtypene, både for å skille dem fra hverandre og for å sikre den mest optimale tilpasningen til terrenget og utnytte de mulighetene terrenget gir oss.

Hver enebolig har egen innkjørsel med carport under balkong. Det er to soverom i underetasjen, bad, vask/bod og bod under trapp, samt entrè. Det er varmekabler i gulv både i entrè og på bad. I entreen har vi laget en nisje på 150cm som gir god plass til enten skap, skyvedørsgarderobe eller åpen løsning, det som passer kjøper best.

På soverommene har vi også laget nisjer for å få garderoben ut av synet. Det gjør det enkelt å velge den løsning som passer best etter smak og økonomi.

I andre etasje har vi en 46 kvm åpen stue/kjøkken løsning som gir andre etasje et veldig luftig preg. Store vindusflater ut mot terrasse vil gi mye lys og gi en flott stemning. Her har vi jobbet mot å få en perfekt balanse mellom vinduer og lys, og nok veggplass til kjøkkeninnredning, tv og andre ting man vil bruke veggplass til.
Terrassen har utsikt mot sør-øst, og har en bod til hagemøbler osv. Denne er delvis overbygd fra balkongdøren slik at man i teorien kan gå tørrskodd fra stue til bod. Utvendig bod leveres uisolert.

Pris
Pris blir indeksregulert fremt til oppstart tømrer. Pris gjeler fra januar 2023. Såle er støpt. Pris oppgitt er pris levert klar for overflatebehandling. For mer informasjon, kontakt selger.

Kontaktinformasjon

Kim Fjeld

Eiendomsutvikler

41848999kim.fjeld@hellvikhus.no

Marilyn Kvelland

Boligkonsulent

90026132marilyn.kvelland@hellvikhus.no