Bliksåsen – Froland

Solrikt plassert på Bliksåsen, i et etablert og populært boligområde, finner du vårt nye boligprosjekt med firemannsboliger og eneboliger.

Leiligheter og eneboliger til salgs

Flere leiligheter og to eneboliger ligger nå ute for salg.

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien.

Naturen som nabo

Gå rett inn i flotte turområder.
BoligtyperLeiligheter i firemannsboliger og eneboliger
Antall enheter20

Flytt inn i en splitter ny leilighet med panoramautsikt over Froland sentrum

Solrikt plassert på Bliksåsen, i et etablert og populært boligområde, finner du vårt nye boligprosjekt. Boligene passer ypperlig for familier, med et par hundre meter til barnehage, kort vei til barneskole, fotballbaner, Frolandia badepark og treningssenter.

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid.

For naturopplevelser, kan du nyte skogen, vann, elv og lysløype – kort unna hjemmet ditt. Dersom du helst nyter det gode liv og hva naturen har å by på fra terrassen, kan du ta inn den usjenerte utsikten med morgenkaffen i hånda.

Bor du i Bliksåsen, får du en sentral plassering hvor det meste kan nås til fots. Du får gåavstand til matbutikker, cafeer, bibliotek, Vinmonopolet og kommunesenteret i Osedalen. Dersom du trenger mer enn hva nærområdet har å by på, er det kun 400 meter til busstopp.

Her kan barna trygt gå til skolen eller bussen med gang- og sykkelvei som leder helt frem. Det er også trygg gang- og sykkelvei til barnehage.

Naturopplevelser året rundt

Leilighetene grenser til et stort skogområde, noe som betyr at du kan rusle rett ut i skogen eller ta terrengsykkelen fatt.

For en fantastisk naturopplevelse, kan man sykle den smale skogsveien som går fra Bliksåsen og inn mot Tveitentjenna. Sykkelturen ned til Tveitentjenna utfordrer også erfarne terrengsyklister, med ulikt underlag, grusveier, jord, fjell, grener og steiner. Man kan også sykle mot Songe-elva og opp mot Blåfjell.

Om vinteren kan man kose seg på ski i preparert lysløype, kun en gåtur fra leilighetene. Man kan også prøve seg på skiskyting ved Froland IL sitt skiskytteranlegg.

Om sommeren, kan man gå til Frolandia badeanlegg. Her kan både store og små kose seg. De minste kan leke trygt i små basseng og badesklie, mens ungdommene kan utfordres fra stupeanlegget. Det er også mulighet for å slappe av i badstue eller ta seg en treningsøkt.

Meld din interesse

Interessert? Ta kontakt!

Fredrik Ihlen

Boligkonsulent

Lignende boliger i samme område