Til salgs Agder

Moderne enebolig med store vindusflater, overbygd balkong og carport – BOLIG 1B

Askvegen 1b, 4480 Kvinesdal
Priskr 3 100 000
Boligtype Bolig i rekke
Bruttoareal (BRA) 90 m²
Soverom 2
Primærrom (P-rom) 90 m²
Energikarakter C

Eneboligen blir oppført på noen av de siste tomtene i Faret. Totalt er det fire boliger i rekke, første bolig er solgt.

Vi bygger med moderne prinsipper, men holder oss til en ensartet stil for å binde sammen nye boliger med eksisterende boliger. Det er likevel gjort forskjell på de ulike boligtypene, både for å skille dem fra hverandre og for å sikre den mest optimale tilpasningen til terrenget og utnytte de mulighetene terrenget gir oss.

Familie- og barnevennlig boligfelt

Rolig og trygt område som ligger like ved Kvinaparken med lekeapparater og flott promenade.

Gåavstand til alle fasiliteter

Kvinabadet, restauranter, butikker, vinmonopol, kulturhus, barnehager og skoler ligger like i nærheten.

Mulighet for egeninnsats

Boligene leveres klar for overflatebehandling innvendig i tørre rom.

Bolig 1b

Bolig 1b er en av to stk eneboliger på 90 kvm, i en rekke på åtte. Bolig 2 ligger som nummer 2 i rekken.

Eneboligene blir oppført i et nytt felt som en fortsettelse på Faret II.

Hver enebolig har egen innkjørsel med carport under balkong. Det er to soverom i underetasjen, bad, vask/bod og bod under trapp, samt entrè. Det er varmekabler i gulv både i entrè og på bad. I entreen har vi laget en nisje på 150 cm som gir god plass til enten skap, skyvedørsgarderobe eller åpen løsning, det som passer kjøper best.

Fasiliteter

  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Aircondition
  • Turterreng
  • Sentralt

Vil du på visning?

På soverommene har vi også laget nisjer for å få garderoben ut av synet. Det gjør det enkelt å velge den løsning som passer best etter smak og økonomi.

I andre etasje har vi en 46 kvm åpen stue/kjøkken løsning som gir andre etasje et veldig luftig preg. Store vindusflater, hjørnevinduer og dobbel skyvedør ut mot terrasse vil gi mye lys og gi en flott stemning. Her har vi jobbet mot å få en perfekt balanse mellom vinduer og lys, og nok veggplass til kjøkkeninnredning, tv og andre ting man vil bruke veggplass til.

Begge balkongene har utsikt mot sør-øst, og balkongen i front er overbygd. Hovedbalkongen har en bod til hagemøbler osv. Denne er delvis overbygd fra balkongdøren slik at man i teorien kan gå tørrskodd fra stue til bod. Utvendig bod leveres uisolert.

Nærmiljø og beliggenhet

Askvegen og Faret har sett en rivende utvikling den siste tiden. Det er oppført mange nye boliger de siste årene, og flotte Nesbrua binder Faretsiden sammen med Neset. Kvinaparken er jo en perle med promenade langs Åna, lekeplass for barn i alle aldre og treningsapparater for dem som vil det. Det er også god plass for en piknik ute i det fri. Parken er et syn både på dagtid og på kveldstid, det er lys langs hele promenaden, perfekt for en liten kveldstur. Kvinabadet innbyr på mange aktivteter forhele familien.

Askvegen 1 ligger nydelig til i begynnelsen av Askvegen, Faretfeltet. Boligen har gåavstand til alle fasiliteter; Kvinabadet, restauranter, butikker, vinmonopol, kulturhus, barnehager og skoler. Området består av nyere bebyggelse i form av leiligheter, tomannsboliger og eneboliger. Feltet er gjennomført med stort sett sammen stil og farger på alle boligene. Feltet er nesten ferdig utbygd.

Matrikkelinformasjon: Kommunenr 1037

FINN-kode60167210

Kontakt oss

Anette Oksnes

Boligkonsulent

93026910anette.oksnes@hellvikhus.no

Kim Fjeld

Boligkonsulent

41848999kim.fjeld@hellvikhus.no