Til salgs Randaberg

Lekker enebolig med panoramautsikt, Grødem Sjø – Randaberg, BOLIG S4

Rubinveien 10, 4070 Randaberg
Priskr 8 790 000
Offentlige omkostningerkr 40 000
Boligtype Bolig i rekke
Soverom 4

Har du drømt om å bo ved sjøen?

Du kommer ikke mye nærmere enn i prosjektet Grødem Sjø. Her har man fantastisk beliggenhet ved innseilingen til Stavanger. Foruten større og mindre båter som glir sakte forbi, har du også en eventyrlig solnedgang å se fram til – når solen senker seg på andre siden av Boknafjorden. Kort vei til barneskole, flotte turområder og Randaberg sentrum med de fleste servicetilbud.

Sentrumsnært

Kort vei til dagligvarebutikk og ca 2,8 kilometer til Randaberg sentrum.
(5 min med bil)

Sjøutsikt

Fantastisk beliggenhet ved innseilingen til Stavanger

Familievennlig

Kort vei til barneskole, flotte turområder og Randaberg sentrum med de fleste servicetilbud.

Om boligen

I fremre rekke av Grødem Sjø ligger den lekre eneboliger med panorama utsikt mot sjøen, en utsikt som stadig er i forandring, men alltid er en bærer av det fredfulle og vakre.

Boligene kommer med et stilrent eksteriør som har sin åpenbare inspirasjon fra sin maritime beliggenhet. Boligen bærer med seg klare likehetstrekk til tradisjonelle sjøhus, men med et langt mer moderne og sofistikert uttrykk.

Boligen består av 3 stuer, 2 bad og 3 soverom – med mulighet for et fjerde. Kjøkkenet har en halvåpen løsning mot stuen, åpen, men noe mer skjermet fra stuen. Med vaskerom, godt med bodplass og bi-inngang mot carport får du et hus som innfrir til både hverdag og fest. Med sine 3 stuer, en i hver etasje, som alle har utsikten mot sjøen, så er dette enkelt sagt boliger for livsnytere i alle aldre. Boligen vil ha et BRA på ca. 195 kvm.

Om prosjektet

Prosjektet Grødem Sjø består av totalt 12 eneboliger og 1 verkaldelt tomannsbolig. Du finner de inndelt som Sjøhusene, de fem fremre eneboligene med panoramautsikt til sjøen, og Hagehusene, de resterende boligene med sine idylliske hager, småtun og sjøutsikt. Boligene er tegnet av det anerkjente arkitektfirmaet Sjo Fasting.

Flott beliggenhet på Grødem med kort vei til Grødem skole (1-10 klasse) og Grødem idrettsplass. Kort vei til dagligvarebutikk og ca 2,8 kilometer til Randaberg sentrum med de fleste servicetilbud.

Ta kontakt

Paul Hein Haneferd

Salgsansvarlig prosjekt

47451571paul.haneferd@hellvikhus.no

Meld din interesse