Til salgs Agder

2 prosjekterte eneboliger i populært boligfelt på Dvergsnes

Dvergsnessvingen 4, 4639 Kristiansand S
Priskr 6 990 000
Offentlige omkostningerkr 70 122
Boligtype Enebolig
Bruttoareal (BRA) 207 m²
Soverom 4
Primærrom (P-rom) 170 m²
Energikarakter c

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Peis/Ildsted

Arealbeskrivelse

1.etg: Hall, garderobe, vaskerom, bad, 3 soverom og stue. Garasje integrert i boligen. 2.etg: Stue/kjøkken på ca 55m2 med utgang til stor solrik veranda på hele 57m2, masterbedroom med eget bad og walk in garderobe.

Beskrivelse

Vil du på visning?

Ta kontakt, så hjelper vi deg.

Boligene leveres nøkkelferdig med en gitt standard. Se vedlagte romskjema for nærmere info. Vi kan nevne parkett på gulv i alle tørre rom, fliser på gulv og vegger i begge bad, fliser på gulv i hall og vaskerom. Alle rom med fliser leveres med varmekabler. Innvendige vegger og himling leveres ferdig sparklet og malt. Kjøkken- og baderomsinnredning leveres fra Drømmekjøkkenet. (Stue i 1.etasje er på plantegningene vist med plass til kjøkken, denne kjøkkeninnredningen inngår ikke i leveransen). Trapp fra Stryntrappa. Det leveres også en belysningspakke med utvendig belysning, innvendige taklamper og noe innvendige spotter. Kjøper gis anledning til å være med å påvirke endelig løsning både når det gjelder overflater og planløsning.

Beliggenhet

Boligene er planlagt bygget på de 2 siste tomtene i Dvergsnessvingen. Et populært og atraktivt boligområdet øst i Kristiansand. Det er kort vei til sjøen med nydelige svaberg og fin strand ved Dvergsnestangen camping. Innenfor gå- og sykkelavstand finnes barnehage, skole (1.-7.trinn), butikk og ubetjent bensinstasjon. Kristiansand sentrum og Sørlandsparken er kun en liten kjøretur på ca 15 min unna. Området er barnevennlig med flere ferdig opparbeidede lekeplasser.

Adkomst

Fra Kristiansand sentrum kjører man østover på E18. Kjør over Varoddbrua og gjennom Haumyrheitunnelen. Etter tunnelen ta av til høyre mot Høvåg. I rundkjøringen på Rona tar man til høyre igjen inn på Høvågveien, fortsett rett frem i neste rundkjøringen og følg Høvågveien i ca 500m. Ta så av til høyre på Dvergsnesveien. Følg denne frem til Coop Mega butikken, ca 3,5km. Ta deretter til høyre mot Dvergsnestangen. Etter ca 400-500m ligger Dvergsnessvingen på venstre side. Tomtene er merket med skilt fra Hellvik Hus. Tomtene kan fritt besiktiges, eller ta kontakt for visning.

Annen info 1

Tomtene ligger under reguleringsplan for Dvergsnes felt B, sørlig del, delfelt C D1 og D2. Plan nr 1320, stadfestet 15.04.14.

Dvergsnessvingen 2: Tomteareal ca 453m2, gnr 96/bnr 1056
Dvergsnessvingen 4: Tomteareal ca 428m2, gnr 96/bnr 1055

Byggeklausul til Hellvik Hus Søgne AS. Kjøper gis allikevel mulighet til å være med å gjøre egne valg av både type bolig og innhold i denne. Hellvik Hus Søgne AS legger til rette for at du kan få boligen du drømmer om innenfor de gjeldende reguleringsbestemmelser. Ta kontakt med Geir Arne Gundersen på tlf 92485025 for mer infomasjon.

Tomtene kan bebygges med en bruksareal (BRA) på 220m2. Fullstendige reguleringsbestemmelser kan fås ved henv til Hellvik Hus Søgne AS.

Ferdigstillelse

Ca 12 mnd etter kontraktsinngåelse.

Fremdrift

Etter kontraktsinngåelse sendes søknad om byggetillatelse. Etter innvilget igangsettingstillatelse vil det være en byggetid på 7-9 måneder.

Annen info 2

Beregning av prisstigning skjer på grunnlag av SSBs indeks for,
Enebolig av tre, byggearbeid unntatt stein-, jord og sementarbeid.
Indekstallet er: 124,5 og gjelder mai 2021.

Omkostninger

2,5% dok.avg av tomteverdi + tinglysningsgebyr for skjøte (kr. 585,-) + tingl.gebyr pr. pantedokument + panteattest kjøper.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4204
Gårdsnr: 96
Bruksnr: 1055

Geir Arne Gundersen

Boligkonsulent

92485025geir.arne.gundersen@hellvikhus.no

Meld din interesse

Ta kontakt, så hjelper vi deg!