Til salgs Rogaland

Annas Hage – enebolig, Hommersåk – bolig 2 (type B)

Annas Hage, 4310 Hommersåk
Priskr 4 941 810
Offentlige omkostningerkr 34 920
Boligtype Bolig i rekke
Primærrom (P-rom) 93 m²
Soverom 2

Romslige familieboliger tett på flott natur!

Naturen som nabo

Kort vei til turområder og flott kystlinje. Badeplass 10 min unna.

Familievennlig

Fine leke- og grøntområder. Kort vei til barnehage og skole.

Sentrum

Boligen ligger i nytt boligfelt ved Hesthammaren, i nærheten av Hommersåk sentrum.

Her skal Aalgaard Bygg AS bygge familievennlig enebolig med kort vei til flott kystlinje og fine turområder. Dette en av de fire først boligene i feltet, som tilrettelegges med gapahuk, store lekeområder, grøntområder og flotte trær. Området ligger nært til Hommersåk sentrum.

Dette blir en romslig bolig over tre etasjer med mye lys, store terrasser, uteområder som grenser til friområde og dobbel åpen garasje med mulighet for eget verksted, hobbyrom eller lignende. En kan få boligen levert ferdig over 3 etasjer eller en kan innredet 2. etasje selv etter hvert for en rimeligere løsning.

Innhold

Under etasje: Hall/trapp, soverom, bad, vaskerom med direkte adkomst til bod. Dobbel carport med inngang til sportsbod. Fra sportsbod er det igjen direkte adkomst til vaskerom.
Første etasje: Stue/kjøkken med utgang til terrasse, soverom, bad og gang.
Ved innredet andre etasje: 3 soverom, stue og bad.
For å innrede 2. etasje kommer et tillegg i pris kr 300.000, -. Loftet leveres da klar for sparkling, maling og gulvlegging. For å få andre. etasje ferdig kommer et tillegg stort kr. 60.000, –

Prisen som oppgis er klar for egeninnsats, sparkling, maling og gulvlegging. For å få ferdig bolig i 1. og 2. etasje kommer et tillegg i pris kr. 110.000, – for type B.

Ferdig bolig leveres med: Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett i tørre rom og vegger som er sparklet og malt. Vaskerom har fliser på gulv og vegger som er sparklet og malt. Bad får fliser på gulv og vegg. Terrasse over garasje leveres med 28*120 terrassebord.

Fleksibel bolig
Med fleksibel og funksjonell utforming vil boligen tilpasses beboerne. Boligene vil fungere godt med kun de første 2 etasjene. Den øverste etasjen leveres uinnredet. Øverste etasje kan beboeren selv innrede når behovet melder seg, med god mulighet for egeninnsats, om ønskelig. Dersom det ikke er behov for dobbel garasje, kan deler av garasjen transformeres til nye romligheter, eksempelvis et treningsrom, hobbyrom eller kanskje en ungdomsavdeling? En kan gå tørrskodd mellom garasje og bolig, enten via en romslig sportsbod, eller direkte fra ytterdøren som er godt trukket inn under overliggende fasade.

Boligen har mulighet for fem soverom, tre bad og to oppholdsrom, noe som dekker behovene for et bredt spekter av beboere.

Tilrettelagt for sol og dagslys
Boligenes solrike uteplasser er tilpasset slik at sollyset kan nytes til døgnets forskjellige tider. Den åpne stue-/kjøkkenløsningen med gjennomlys slipper dagslyset dypt inn og hever romopplevelsen. Møbleringssonene er gode og utsikt mot sør er godt ivaretatt. Utgang til uteplass fra både stue og kjøkkensone medfører stor fleksibilitet for bruken av uteplassen og knytter sammen innvendige og utvendige arealer som en funksjonell helhet.

Inkludert ladestasjon for elbil
Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. Ladestasjonen ZAPTEC HOME 4G er en sofistikert ladestasjon beregnet for privat garasje eller privat parkeringsplass i enebolig eller fritidsbolig. Den gir deg frihet til å lade elbilen hjemme når det passer deg.

Nærområdet

Hommersåk er et flott sted å bo, spesielt om du setter pris på fin natur, sjø og turområder. Like i bakkant av Annas hage går en fin tursti, og ned til havnen og badeplassen tar det omtrent 10 minutter å gå. Vil du opp i høyden er Hommersandfjellet nærmeste turmål med fin utsikt.

Boligområdet ligger tett på skole og kirke, og avgrenses av Bersagelveien i sør samt grønne områder i øst og nord. Boligene fordeler seg på to hovedfelt. Det skal bygges både eneboliger, rekkehus og leiligheter. Et godt bomiljø kjennetegnes ofte av god boligmiks med beboere i alle livsfaser. Første felt ut er Annas hage. Totalt rommer feltet 50 boenheter.

Beliggenhet: Sentralt på Hommersåk
Fasiliteter: Nær friområder og sjø i Hommersåkvågen
Oppstart: Januar 2021
Ferdigstilling: Januar 2022

Vil du på visning?

Ta kontakt så avtaler vi tidspunkt

Ta kontakt

Johannes Stapnes

Prosjektutvikler

930 44 425johannes.stapnes@hellvikhus.no