Til salgs Bryne

Eksklusiv enebolig sentralt på Bryne – Rektor Sælandsveg 22

Rektor Sælandsveg 22, 4344 Bryne
Priskr 7 795 000
Offentlige omkostningerkr 65 000
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 194 m²
Primærrom (P-rom) 174 m²
Soverom 4

Innhold

Første etasje: hall, trapperom, 3 soverom, bad, vaskerom og bod med bi-inngang.

Andre etasje: stue / kjøkken, gjeste wc, soverom, garderobe og bad.

Ønsker du å bo sentralt på Bryne i en stor og moderne enebolig, kan Rektor Sælandsveg 22 være din boligperle.

Den familievennlige og innholdsrike boligen kommer med hele fire soverom, to stuer, to komplette bad og et gjestetoalett. Dermed kan du skape et praktisk hjem med mulighet for eget hjemmekontor, en mindre formell TV stue til avslapping og besøk, og rom til å åpne dørene for nære og kjære.

I første etasje trer du inn i en romslig entre. Den praktiske planløsningen byr på tre soverom, og en stor TV stue som kan benyttes til filmkvelder og barnas vennebesøk. Første etasje kommer også med eget bad og en ekstra inngang i bod / vaskerom.

I andre etasje får dere foreldre en egen fløy, med walk-in-closet og et romslig soverom med tilhørende bad. Her kan dere trekke dere godt tilbake og nyte roen i egen «suite». Resten av etasjen byr på stor og åpen kjøkken-stue løsning, med plass til familieselskap eller besøk. Store vindusflater slipper dagslyset inn og åpner du skyvedøren i stua, kan du gå rett ut i bakhagen. Andre etasje får også et eget gjestetoalett.

Ute på oppstillingsplass vil det bli god plass til familiens bilpark og til besøk. Ønsker man garasje, er det også en mulighet.

Slipp rushtrafikk til jobb

Selv om Rektor Sælandsveg 22 kommer med god plass til oppstilling av biler, er man ikke avhengig av mer enn en bil for å komme seg frem. Fra dørstokken er det under 10 minutter å gå til Bryne Stasjon. Med en 17 minutters togtur til Forus, betyr det at du kommer deg kjapt frem til jobb og slipper rushtrafikken. I løpet av en halvtimes togreise, er du i Stavanger sentrum.

Bryne er en attraktiv plass å bo både for store og små. Bryne sentrum byr på mange gode servicetilbud, som skoler, barnehage, butikker og turmuligheter.

Standard

Boligen leveres med ferdig våtrom. Ønsker du å få boligen levert nøkkelferdig? Se tilvalgsliste for ulike valgmuligheter.

Kontakt oss

Paul Hein Haneferd

Salgsansvarlig

47451571paul.haneferd@hellvikhus.no

Meld din interesse