Til salgs Skien

Romslig og barnevennlig enebolig med høy standard under oppføring

Hoppestadlia, 3721 Skien
Priskr 6 490 000
Offentlige omkostningerkr 37 300
Boligtype Enebolig
Bruttoareal (BRA) 188 m²
Soverom 4
Primærrom (P-rom) 181 m²
Energikarakter B

Husmodellen Mandel er en stilren, innholdsrik og moderne funkisbolig. I det store allrommet i hovedetasjen er det god plass til store selskaper, konfirmasjoner og julefeiring.
Selv om stue, kjøkken, spisestue og tv-stue glir sammen i en elegant helhet, gir romløsningen også plass til privatliv.
Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue, og direkte utgang til hage gjennom tre store skyvedører. 

I andre etasje er det en kjekk loftstue samt fire gode, store soverom.

Plantegninger

Beliggenhet

Boligen har en meget attraktiv beliggenhet på Øvre Hoppestad, ca. 6 km fra Skien sentrum. Området er solrikt og landlig med luftig og flott utsikt. Meget barnevennlig, med gangavstand til skoler, barnehage, idrettsplass og bussholdeplass. Fantastiske turterreng i nærområdet, og kort vei til Svanstul og Gulsetmarka.

Tomten

Selveiet tomt på ca. 681 kvm. Tomten er flat og opparbeides i henhold til situasjonsplan med gruset gårdsplass og gressplen.

Byggemåte og standard

Konstruksjon: Bygningen oppføres i tre på støpt plate. Alle konstruksjoner tilfredsstiller krav til brannsikkerhet og lyd.

Betongarbeidene utføres iht. til tegninger. Alle synlige betongoverflater leveres ubehandlet. (Endringer kan forekomme.)

Fasader/yttervegger: Boligen oppføres med 20 cm yttervegger som kles innvendig med gips som males i lysefarger og utvendig med fabrikkmalt kledning med ett toppstrøk.

Yttertak med dobbelkrum betongtakstein.

Innvendige overflater: Innvendige vegger kles med gips som males i lyse farger. Grunnet fremføring av tekniske installasjoner kan det forekomme innkassinger. På bjelkelag monteres det gulvsponplater og 14mm eikeparkett – 1 stavs hvitpigmentert, gips i himling som males. Listverk i tak, gulv og rundt dør/ vindu leveres fabrikkbehandlet hvit (synlige spikerhull/gjæringer). Rekkverk leveres iht. tegning.

Bad leveres med Glade Cinza Mate Rect 60×60 flis på gulv og vegg, og Glade Cinza Mosaico Matt 5×5 i dusjsone. Vaskerom leveres med Glade 60×60 Cinza Mate Rect flis på gulv og Fibo Marcato Denver white baderomsplater på vegg.

Dør og vinduer: Vinduer og balkongdør leveres ferdig malt i mørk grå både utvendig og innvendig. Hoveddør leveres av type Bygg 1 Sola eller tilsvarende kvalitet. Innerdører leveres av typen Bygg 1 Sletten kompakt med hvit karm med dempelist.

El-installasjon og el-anlegg: Det leveres elektrisk opplegg i henhold til NEK400-2014. 2 stk. utelamper, 1 stk. brannvarslere og ringeanlegg.

Røranlegg: Det installeres opplegg i henhold til gjeldende forskrift. Varmtvannstank 200 ltr.,

Oppvarming: Varme kabler i gulv på bad, vaskerom og entré. Øvrige rom leveres uten oppvarming.

Kjøkken: Strai kjøkkeninnredning type Lyngen med hvitevarer.

Bad: Baderomsinnredning type Linn Sara, matt med heldekkende servant, speil og lysarmatur. Imber rett dusjløsning 90×90 klart glass. Vegghengte toaletter.

Leveranser utføres i henhold til gjeldende forskrifter. Teknisk forskrift TEK’17 er gjeldende for dette prosjektet. Der ikke annet fremgår av kontrakt, beskrivelser eller tegninger, gjelder Norsk Standard NS 3420 normalkrav til toleranser for ferdige overflater i bygninger, ref. fellesbestemmelser del 1.

Tilvalg
Alle overflater som gulv, fliser, takstein, kjøkkeninnredning osv. kan oppgraderes for påslag i prisen. Dette må avklares med boligkonsulent før byggestart.

Vil du på visning?

Finansiering
Vår bankforbindelse Sparebank 1 Telemark vil kunne tilby tilbud på finansiering. Kontakt et av kontorene i Grenland for en hyggelig prat.

Reguleringsforhold
Området er i flg. Reguleringsplan for Hoppestad, gnr. 12 bnr. 8, vedtatt 24.10.2019 regulert for boligformål frittliggende småhusbebyggelse og eneboliger.

Vei, vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet kommunal vei. Eiendommen vil bli tilknyttet offentlig vann og avløp.

Salgsprospekt-enebolig (pdf) Last ned

Kontakt

Hans Gaarder Bjærke

Boligkonsulent

911 18 847hgb@tvbbolig.no