Solgt Drammen

Praktisk og romslig enebolig med lite vedlikehold på Solbergmoen i Drammen

Gamle Riksvei 157, 3058 Solbergmoen
Priskr 6 790 000
Boligtype Enebolig
BRABYA 173 m² 116 m²
Primærrom (P-rom) 142 m²
Soverom 3 (4)

Boligen:

Vi i Abrahamsson & Haugstvedt har utviklet boliger for og med kunder i over 20 år. Mantra vårt har vært å være ydmyke og lyttende til kundens ønsker og behov. Målet er at vi  alltid tar med oss tilbakemeldingene vi har fått inn i utvikling av nye prosjekter.  

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid.

Ved utforming av denne boligen har vi lagt vekt på at vi ønsker en praktisk bolig med lite vedlikehold og med en romslig åpen kjøkken/stue løsning med store vinduer som slipper inn mye naturlig lys.

Vi har derfor vært svært bevisste på at Gamle Riksvei 161B skal være oppført med Malmfuru påført jernvitrol som gir en vakker jevn patinagrå farge, danner en naturlig beskyttelse av utvending panel og som kan stå like fint og iøynefallende år etter år uten beis og maling.

For å bryte dette på en estetisk og designmessig elegant måte, har vi valgt å bygge den flotte og solfylte terrassen over carport og sportsboden i sort Royalimpregnerte materialer, som også er et vedlikeholdsvennlig materiale.

For å toppe det hele, er alle vinduer og balkongdører fra Natre oppgradert til sort med aluminiumsbeslag utvendig, slik at du som huseier skal bruke fritiden på det du vil og nyte, fremfor vedlikehold og dårlig samvittighet.

Vi er stolte av prosjektet vårt i Gamle Riksvei 161B der vi mener å treffe på detaljene.

Man kommer inn i en luftig flislagt hall hvor man har satt av en nisje for yttertøy.  Rett innenfor inngangsdøren finner man et romslig vaskerom; noe som er praktisk dersom man for eksempel kommer inn med sølete barn eller hund.

Videre innover hallen/gangen finner man bad og 2 soverom før man kommer inn i en praktisk lys og trivelig TV-stue. Dersom man skulle ha mer behov for ytterligere et soverom, kan man enkelt sette inn en dør, og bruke dette til soverom. 

Fra gangen fører det en flott trapp med solide eiketrinn i brunsort og rekkverk/håndløper malt i dempet sort opp til boligens 2. etasje. I trappeløpet får masse naturlig lys fra de store vinduene som møter deg når du kommer opp i stuen.

I 2. etasje finner man et stort allrom med åpen stue/kjøkkenløsningen hvor man får rikelig med naturlig lys inn fra de store vinduene. Fra stuen har man utgang ut på den store flotte terrassen med glass i front. Her kan man virkelig nyte ettermiddagen med utsikt til vakre Drammenselva som renner beroligende forbi der nede.

Kjøkkeninnredning fra JKE er designet med halvøy som man kan samles rundt både til hverdag og fest.

Videre inneholder 2. etasjen med et romslig hoved-soverom med walk-in-closet. Praktisk plassert ved hoved-soverommet, ligger også ytterligere et bad.

Alle rom i underetasjen har varmekabler og i stuen monteres det varmepumpe som varmer boligen på kalde dager eller kjøler ned stue/kjøkken på varme dager. Stue/kjøkken, gang og bad er utstyrt med en god grunnbelysning i form av ledspotter i tak. 

Området:

Gamle Riksvei 157 ligger sentralt på Solbergmoen i Drammen kommune med nærhet til butikk, buss, barnehage, lege, tannlege, skole, svømmehall, idrettsanlegg og flotte friluftsområder.

Matbutikken ligger kun et lite minutt unna og Buskerud storsenter, som har et rikt utvalg av butikker og spisesteder, finner du 3,7 km unna. Drammen sentrum og Bragernes finner man 9 km unna boligen. Her finner man blant annet et rikt utvalg av butikker, spisesteder og kulturliv.      

Det er kort vei til Drammen skisenter som er en helårs aktivitetspark. I de kalde månedene er dette et vintereldorado for små og store med eget parkanlegg for ski og snowboardere. Her kan man ta stolheisen til toppen for å kjøre ned eller man kan ta turen videre inn i marka på langrennski eller til fots. I sommerhalvåret er det tilrettelagt for sykling og klatring i anlegget.

Enda kortere vei er det til idrettsanlegg med fotballbaner som gjøres om til isbaner om vinteren. Videre har man flott turterreng med lysløyper og fantastiske Finnemarka hvor man finner utallige turstier som kan nytes hele året.

Dersom man heller ønsker å trekke ned til Drammenselva, er det en kort rusletur ut til Herstrømøya hvor man også finner flotte turstier.

Fra boligen har man også utsikt opp på Knabben, som er en av områdets flotteste og utsiktspunkter og en opplevelse i seg selv. 

Thomas Helgedal Nilsen

Thomas Helgedal Nilsen

Daglig leder/Boligkonsulent

90111614thomas@abha.no

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid!