Til salgs Karmøy

Lettstelt leilighet i Veavågen – Karmøy. Leilighet 4

Skutebergveien , 4276 Veavågen
Priskr 2 890 000
Boligtype Leilighet
Bruttoareal (BRA) 88 m²
Soverom 2
Primærrom (P-rom) 88 m²
Energikarakter B

Her tilbyr vi i Hellvik Hus Karmøy lettstelt leilighet i flotte omgivelser. Perfekte for deg som ønsker en topp moderne bolig med høy standard, men som ikke ønsker alt arbeidet et stort hus med hage medfører. Her kan du bo godt med den plassen du behøver!

Solforhold

Leilighetene er vestvendte med solrik og lun beliggenhet. På terrasse/balkong kan du på soldager dager nyte det helt til solnedgang.

Turmuligheter

Kort vei til mangfoldige
turmuligheter

Sentrumsnært

Kort vei til Veavågen sentrum, hvor en finner nødvendig infrastruktur som barnehage, skole, dagligvarebutikk, flerbrukshall mm.

Leiligheten er vestvendte med solrik og lun beliggenhet. På terrasse/balkong kan du på fine dager nyte lange dager og slappe av med dagens avis, og på ettermiddagen kan du nyte fargespillet fra solen som går ned i sjøen.
Fra Skutebergvegen er veien kort til Veavågen sentrum, hvor en finner nødvendig infrastruktur som barnehage, skole, dagligvarebutikk, flerbrukshall og kirke. Åkrehamn, Kopervik og Haugesund ligger korte kjøreturer unna. Herfra er også veien kort til utallige turmuligheter.

Plan og fasade

Innhold: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom, bod

Leiligheten holder høy, moderne standard og leveres med carport, samt gjesteparkering på gårdsplass.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er vestvendt med dør til uteplass. Leiligheten har to soverom, samt et nyttig vaskerom og to boder, en innendørs og en utendørs.
Leiligheten leveres nøkkelferdige, med malte vegger og tak. På gulvet blir det lagt 1-stavs eikeparkett, og på badet blir det lagt fliser.

Uteområdet blir opparbeidet med sådd plen og asfaltert vei og parkering. Leiligheten har eget uteområde med plass til privat utestue/bod etc.

Vil du på visning?

Ta kontakt:

Torgeir Grindhaug

Torgeir Grindhaug

Boligkonsulent

982 85 955torgeir@hellvikhuskarmoy.no