Ferdighus

No 75 – Funkis ferdighus

Jubileumsmodell
BRABYA 117 m² 77 m²
P-romS-rom 106 m² 10 m²
BreddeLengde 5,6 18,6
Soverom 3 (4)
Energikarakter B

No 75 er spesialtegnet i forbindelse med Hellvik Hus sitt 75-årsjubileum. Det er et moderne og prisgunstig småhus som passer perfekt til mindre tomter. Med valgfri takform; flatt, pulttak eller saltak.

Boligen har en effektiv planløsning og inneholder blant annet tre soverom, kombinert stue- og kjøkkenløsning, tv-stue og to bad. Oppholdsrom er plassert i 2. etasje, i 1. etasje er det lagt til rette for egen barne- eller ungdomsavdeling.

Uteområdet er lunt og delvis overbygget.

• Stort foreldresoverom m/kontorplass
• 1. etasje kan utvides ved behov
• Kan bygges med flatt, skrått eller usymmetrisk tak
• Tv-stue kan gjøres om til ekstra

Pris

Grunnet stadige endringer i materialpriser og lignende er det for tiden ikke mulig å holde prisene kontinuerlig oppdatert.

Pris på ferdighus

Ønsker du pris på dette ferdighuset? NB: Husk å oppgi husmodell

Ønsker du pris på et av våre ferdighus ber vi deg fylle ut skjemaet og oppgi hvilket ferdighus du ønsker pris på, så kommer vi tilbake til deg.

Det totale kostnadsbildet

Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen

Huset kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om denne boligen? Vi kontakter deg innen kort tid.