Ferdighus
Timotei

Timotei – Herskapelig ferdighus

Stilrent og herskapelig uttrykk
Bebygd areal (BYA) 116 m²
BRA I 179 m²
Soverom 4
Energikarakter B

Timotei er huset for deg som vil ha det både klassisk og moderne på samme tid. Det romslige familiekjøkkenet i hovedetasjen blir fort husets hjerte, i konkurranse med den innbydende loftstua omkranset av soverommene. Timotei er en moderne bolig innvendig, samtidig som den har et stilrent ytre. Fasaden er tidløst symmetrisk, inspirert av renessansens idealer.

  • Overbygd inngangsparti
  • Stort kjøkken med romslig spiseplass
  • Raus loftstue med egen kontoravdeling
  • Hovedsoverom med walk-in closet og direkteinngang til bad

Pris

Grunnet stadige endringer i materialpriser og lignende er det for tiden ikke mulig å holde prisene kontinuerlig oppdatert.

Pris på ferdighus

Ønsker du pris på dette ferdighuset? NB: Husk å oppgi husmodell

Ønsker du pris på et av våre ferdighus ber vi deg fylle ut skjemaet og oppgi hvilket ferdighus du ønsker pris på, så kommer vi tilbake til deg.

Det totale kostnadsbildet

Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen

Huset kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Landets mest fornøyde boligkunder

Hellvik Hus var boligkjeden som hadde de mest fornøyde eneboligkundene i Norge i 2020. Det viser tall fra Prognosesenterets årlige bransjemåling.

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på kundetilfredshet (KTI). Hellvik Hus-kjeden, som har 30 forhandlere over hele landet, fikk en KTI på 82.

Vi er ikke feilfrie, men lover å gjøre vårt ytterste for å ordne opp og ivareta deg som kunde på en best mulig måte. Vi har først lykkes når du som kunde opplever at det å bygge hus har vært en tid fylt med små og store gleder.