Hjem

Isrose – en moderne ferdighytte til fjellet

Isrose – en moderne ferdighytte til fjellet

Hems/loft Ja
Bruks areal (BRA) 80 m²
Primærrom (P-rom) 76 m²
Soverom 3
Energikarakter D

Isrose er en av våre mindre hyttemodeller. Dette er en moderne fjellhytte som vil appellere til både smaken og lommeboka. Isrose har store glassflater som gir god romfølelse, og som skaper en naturlig nærhet til omgivelsene rundt. Et ildsted fungerer som romdeler.

Tenn opp og nyt tilværelsen i Isrose!

  • Romslig allrom
  • Store, delikate vindusflater
  • Gode plass på hemsen

Pris

Grunnet stadige endringer i materialpriser og lignende er det for tiden ikke mulig å holde prisene kontinuerlig oppdatert.

Ønsker du pris på en av våre ferdighytter ber vi deg fylle ut skjemaet og oppgi hvilken ferdighytte du ønsker pris på, så kommer vi tilbake til deg.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Det totale kostnadsbildet

Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen

Hytta kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Bestill hyttekatalog