Hjem

Lanterne – en moderne hytte med lekre former

Lanterne – en moderne hytte med lekre former

Hems/loft Ja
Bruks areal (BRA) 64 m²
Soverom 2
Energikarakter D

Lanterne er en mindre, men like fullt innholdsrik hytte med moderne design.

Dette er en hytte som garantert vil bli lagt merke til. Romløsningen utnytter hver eneste kvadratmeter svært godt, med en åpen stue- og kjøkkenløsning, sove- avdeling og hems med god plass.

Lanterne er en hytte som lyser opp fritiden din!

  • Unikt design
  • Store vindusflater
  • Romslig hems

Pris

Grunnet stadige endringer i materialpriser og lignende er det for tiden ikke mulig å holde prisene kontinuerlig oppdatert.

Ønsker du pris på en av våre ferdighytter ber vi deg fylle ut skjemaet og oppgi hvilken ferdighytte du ønsker pris på, så kommer vi tilbake til deg.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Det totale kostnadsbildet

Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen

Hytta kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Bestill hyttekatalog