Finnsrudveien – Asker

Tomtene ligger i Finnsrudveien som er et stille og naturskjønt område i nærheten av Asker Golfklubb.

Prosjekterte boliger til salgs

Kommer for salg

Mer presis og detaljert prosjektering vil være på plass mot slutten av Q1 2022

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien inkl flotte badeområder og turområder

Naturen som nabo

Rett ved Finnsrudvannet og flotte turområder som er uvurderlig for den aktive familie

Et steinkast unna ligger populære Finnsrudvannet med populær badeplass om sommeren og ikke minst et flott turterreng som er uvurderlig for den aktive familie.

BoligtyperEneboliger og 2-mannsboliger
Antall enheter7
Prisnivå12 490 000 – 14 100 000,-

Beskrivelse

Abrahamsson & Haugstvedt AS er en veletablert entreprenør med 21 år historie lokalisert i Nedre Eiker/Drammen tilsluttet Hellvik Hus kjeden.

Vi har akkurat kjøpt 8 spennende selveiertomter på vakre Finnsrud i Asker der vi er i gang med utvikling av spennende og tidsriktige arkitekttegnede eneboliger og 2-mannsboliger. En enebolig er allerede solgt og under oppføring, men resterende planlegges litt trinnvis med byggestart for 1 – 2  boliger til allerede på forsommeren i år.

Boligene

Boligenes arkitektur prosjekteres for å gli godt inn i omgivelsene med et moderne og tidsriktig uttrykk som samtidig ivaretar det tidløse og i tillegg hensyntar kravene i reguleringsplan. 

Saltaket som er en påkrevet takkonstruksjonsløsning for området, er konstruert for å hente frem det beste, og gir en unik høyde og romfølelse i 2. etasjen.

Planløsningene er gjennomtenkte med romslige lyse rom. Alle eneboligene tegnes med 3 – 5 soverom, 2 bad, 2 stuer, hvorpå den store stua kobles sammen med åpen kjøkkenavdeling. Her skal man virkelig kunne dekke til hverdagen med kjernefamilien og større anledninger.   

Alle eneboliger vil bli levert med tilpasset garasje, enten sammenkoblet til boligen eller som frittliggende, avhengig av hustype og tomtens form.

VI har mange års erfaring med husbygging og vektlegger høy fagmessig kvalitet.

Samtidig har vi vært ydmyke og tatt oss tid til å lytte på alle ønsker og tilbakemeldinger gjennom årenes løp og prosjekterer inn tilpassede løsninger i nye prosjekt for kontinuerlig utvikling. Eksempler på slik tilbakemeldinger er tidsklemma og markedets ønske om vedlikeholdsvennlige boliger, hvorpå vi for Finnsrudveien-prosjektet, konsekvent har valgt inn Royalbehandlet utvendig panel el., utvendig aluminiumsbeslåtte vinduer, asfaltert gårdsplass, ferdigplen mm.

Vår stolthet er å bygge og levere boliger som dere skal bo godt og bekymringsfritt i uten søvnløse netter, og bekymringsfrie skal også vi som entreprenør være år etter år.

2-mannsboligene og øvrige eneboliger vil bli presentert når dette er klart og prosjekteringene har startet.

Område

Tomtene ligger i Finnsrudveien nr. 8, 10, 12, 14, 15, 16, 17 og 20 som er et stille og naturskjønt område i nærheten av badeplass, Asker Golfklubb – 1 km fra populære Drengsrud skole, 2,9 km fra Asker jernbanestasjon – og bussavgang utenfor døra med hyppige avganger.

Et steinkast unna ligger populære Finnsrudvannet med nevnte populær badeplass om sommeren og ikke minst et flotte turterreng som er uvurderlig for den aktive familie. 

Sjekk link til badestrand Finnsrudvannet | Asker kommune

Link til kulturstier: Drengsrud kultursti – AB historielag AB historielag

Kort vei til alt

Barnehage

Flere barnehager i nærheten

Barn- og ungdomsskole

1 km fra populære Drengsrud skole

Golfbane

Rett ved Asker Golfklubb

Togstasjon

2,9 km fra Asker jernbanestasjon

Buss

Bussavgang utenfor døra, med hyppige avganger

Kontakt oss

Thomas Helgedal Nilsen

Daglig leder/Boligkonsulent

90111614thomas@abha.no

Kontakt oss

Lignende boliger i samme område

Flere boliger