Til salgs Rogaland

Bolig 1

Moldberget, 4336 Sandnes
Priskr 6 390 000
Offentlige omkostningerkr 68 250
Bruks areal (BRA) 180 m²
Soverom 5
  • 1 etg: 2 soverom, Entre/gang, bad, bod og vask / teknisk.
  • 2 etg: Stue, kjøkken og 1 soverom
  • 3. etg: 2 soverom, loftsstue, bad og gang / kontor

Boligene  

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid.

Velkommen til Kleivane, et populært boligfelt om lag 10 minutters kjøring fra Sandnes sentrum. Her tilbyr vi i Hellvik Hus seks innholdsrike eneboliger i rekke med carport i meget barnevennlige omgivelser. Innerst i enden av Moldberget ligger de seks boligene luftig til og grenser mot friområde hvor gode turmuligheter er rett utenfor døren.  

Boligene på Kleivane er et godt alternativ for deg som ønsker deg en moderne familiebolig med gode planløsninger.  

Boligene strekker seg over tre plan og er romslige med mulighet for fem soverom.  

På bakkeplan i første etasje finner man to soverom, entre/hall, bad og bod. Bolig 1 har i tillegg eget vaskerom. I boligene 2-6 vil det også være mulig med alternativ planløsning hvor man på bekostning av et soverom får eget vaskerom og noe større bad.

I andre etasje er det stue/kjøkken i åpen løsning og ett soverom. På dette planet har vi også laget mulighet for gjeste-wc (se egen tilvalgsliste).  

I øverste etasje er det to soverom, loftsstue, bad og gang/kontor 

Kleivane 

Fra Kleivane er det kort vei til nødvendig infrastruktur, som dagligvarebutikk, barnehager og skole. Kleivane barnehage ligger like ved boligene og ble åpnet i 2017. I umiddelbar nærhet til Kleivane ligger Melshei som i friluftsåret 2015 ble kåret til det beste friluftsområdet i Sandnes kommune. I Melshei er det tilrettelagt et stort nett av stier og veier, inkludert en 8 kilometer lang lysløype, som passer godt for hele familien. I tillegg ligger rulleskibanen Sandnes Arena like ved. I nærhet til boligene våre ligger ny skole, idrettshall og fotballbane.

Sandnes Tomteselskap 

Prosjektet er i regi av Sandnes tomteselskap. Det foreligger derfor noen betingelser som må følges og som vil bli tinglyst på skjøte.  

Dette omfatter; 

  • Dersom boligen selges før det har gått tre år fra signert kjøpekontrakt, kan ikke boligen selges for en pris høyere enn det den ble kjøpt for med tillegg for indeksregulering etter KPI, megleromkostninger samt dokumenterte oppgraderinger.  
  • Bolig kan ikke leies ut før det har gått 3 år fra signert kontrakt. 
  • Dersom det er to eller flere søkere som oppfyller kriteriene på samme bolig, velges kjøper ved loddtrekning.
  • Søkere blir delt i to ulike grupper; de som har bolig fra før og de som ikke har bolig fra før. Gruppen med søkere som ikke eier bolig fra før vil bli prioritert.  

Søknadsskjema må fylles ut og være sendt til utbygger innen fristens utløp 11.april 2023

Paul Hein Haneferd

Salgsansvarlig

47451571paul.haneferd@hellvikhus.no