Kleppestemmen på Klepp

Moderne og arkitekttegnet enebolig over to etasjer, med unikt uttrykk og spennende løsninger. Carport integrert i boligen.

SE BOLIGER OG PRISER HER

Sentrumsnært

Kleppestemmen på Klepp har sentral beliggenhet, med kort vei til alt du trenger

Innflyttingsklart

Etter avtale

Familievennlig

Bolig med familievennlige innhold. Kort vei til skole/barnehage og fritidsaktiviteter

Kort vei til nær sagt alt du trenger.

BoligtyperEneboliger
Antall enheter4
Prisnivå4.990.000 – 5.490.000,-

Beskrivelse

I Kleppestemmen på Klepp bygger Aalgaard Bygg AS moderne og arkitekttegnet enebolig over to etasjer, med unikt uttrykk og spennende løsninger. Carport integrert i boligen.

Arkitekten har fokusert på å skape gode innvendige løsninger for et hyggelig familieliv, i tillegg til å bevare det arkitektoniske uttrykket boligene har fått. Det har resultert i et familievennlig innhold, i tillegg til spenstige vinkler, store vindusflater og rikelig med dagslys.

Det lagt til rette for gode opplevelser både inne og ute. Med store sørvest-vendte terrasser ut fra andre etasje, i tillegg til romslige uteområder på bakkeplan – har en tilrettelagt for fine vår- og sommerdager med familie og venner.

Nærområdet

Kjøper du en av våre prosjekterte eneboliger i Kleppestemmen, får du en sentral og veletablert beliggenhet med på kjøpet

Kort vei til nær sagt alt du trenger.

Fra Jærhagen med shopping- og kafe`muligheter til flotte naturopplevelser på Borestranden eller i rekreasjonsområdene Kleppevarden og Kleppelunden.

Jærhagen kan tilby alt fra dagligvarehandler, klær, elektronikkbutikker, sportsbutikker, Kafeer og vinmonopol m.m.

Håland Kjøtt finner en tvers over for Jærhagen og kan tilby svært gode råvarer året rundt.

Vil du på visning?

En av våre boligkonsulenter vil ta kontakt innen kort tid

Flere gode sport- og fritidstilbud for både store og små er raskt tilgjengelig i nærområdet med blant annet fotball, håndball, svømming, turn og treningssenter.

Dagligvarehandelen Rema 1000, Jærbakeren, Kinarestaurant og Klepp bistro ligger med gangavstand til boligen, mens ditt apotek, Kiwi, Coop Mega og alle ligger i nærområdet i Klepp sentrum.

Kollektivtransport er raskt tilgjengelig med gode bussforbindelser mot både nord og sør. Nærmeste busstopp er å finne med kort avstand fra boligen, og en har mulighet for effektiv og rask transport til Sola Lufthavn, gjennom Jærlines.

Kontakt oss

En av våre boligkonsulenter vil ta kontakt innen kort tid.

Lignende boliger i samme område

Flere boliger