Til salgs Eigersund

Prosjektert enebolig – Eigerøy

Krukkeveien 90, 4374 Egersund
Priskr 3 495 000
Offentlige omkostningerkr 17 500
Boligtype Enebolig
Primærrom (P-rom) 81 m²
Soverom 3
Energikarakter B

Boligene har elegant, moderne design, og inkluderer både asfaltert gårdsrom, ferdigplen, kantstein og utvendig belysning. Begge boligene har parkering på egen tomt og Krukkeveien 12B får også egen garasje.

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Turterreng

Krukkeveien 12

Vi utvider nå utvalget i Leidlandshagen og lanserer to prisgunstige og frittstående eneboliger i Krukkeveien 12. Boligene har et spennende og moderne uttrykk og ligger flott til med nydelig utsikt . Her kan man sitte inne eller ute og skue ned på Nordasundet og et yrende båtliv. Turstien til Hellvik og Bjerkreim i det fjerne kan ses fra stuevinduet ditt. Begge boligene har terrasse ut fra stuen i andre etasje. 

Prisen på boligene er nøkkelferdig med belysnings- og hvitevarepakke inkludert. Eneste som kommer som tillegg er dokumentavgift (2.5 % av tomtekostnad kr 700 000). Utvendig leveres boligene med asfalt og  ferdigplen.Ta kontakt for å få tilsendt romskjema og fullstendig leveransebeskrivelse.

Vi tilbyr  0/100 finansiering – du betaler ingenting ved kontrakt. 100 % oppgjør ved overtakelse. 

Utfyllende informasjon om fellesgjeld og felleskostnader

Pliktig medlemskap i Leidlandshagen Velforening – pr dags dato kr 200/år.

Leidlandshagen – et godt sted å bo!

Siden salgsstarten senhøsten 2014 har over 70 familier valgt å bygge med oss i Hellvik Hus i Leidlandshagen. Tilbakemeldinger fra våre kunder er at her kan de bo i naturskjønne omgivelser kun et steinkast fra det meste. Skole, barnehage, idrettsanlegg og butikk finnes i umiddelbar nærhet. I disse dager bygger Eigersund kommune sin nye og flotte skole – en trygg, liten og bilfri spasertur fra nettopp Leidlandshagen. Veien inn til Egersund sentrum og offentlige transporttilbud, som gjør det enkelt å pendle, er også kort. Like utenfor stuedøra finnes et eldorado av turmuligheter i nær tilknytning til skog og hav.

Vil du på visning?

Ta kontakt!

Kontakt

Paul Hein Haneferd

Salgsansvarlig prosjekt

47451571paul.haneferd@hellvikhus.no