Navnebergtunet i Stange

Velkommen til Navnebergtunet i Stange

SE BOLIGER OG PRISER HER

De første har flyttet inn

Byggingen er godt i gang og de første boligene er overtatt.

Familievennlig

Tunet ligger i et barnevennlig område med kort avstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg. 

Naturen som nabo

Fine naturopplevelser som blant annet fine turstier i Stange Vestbygd med idyllisk utsikt over Mjøsa. 
BoligtyperRekkehus og leiligheter
Antall enheter33
Prisnivå2.390.000 – 3.190.000,-

Nye leiligheter og rekkehus

Velkommen til Navnebergtunet! Hellvik Hus er stolte av å presentere dette nye sameiet som vil bestå av totalt 33 eierseksjoner fordelt på 18 leiligheter og 15 rekkehus over to plan. Her har du muligheten til å kjøpe deg drømmeboligen, enten det er en 3-roms leilighet på ca. 65 kvm eller rekkehus på ca. 84 kvm.

Byggetrinn 1 består av 6 rekkehus og 6 selveierleiligheter. Lite slår følelsen av å våkne i din helt egne nye bolig. På Navnebergtunet får du et komfortabelt og moderne rekkehus med smarte planløsninger og lave bokostnader. Her bor du rolig til i et stadig mer populært boligområde, med sentral beliggenhet til Stange sentrum.

Rekkehusene er bygget over to plan og har tre soverom, gang, stue, kjøkken, innvendig bod og takterrasse. Integrert garasje med plass til en bil.

Leilighetene har to soverom, gang, stue, kjøkken, innvendig bod, sportsbod og terrasse eller balkong. Med leiligheten medfølger det garasje i felles garasjerekke. Fellesarealer vil bli pent opparbeidet med gressplen, asfalterte veier og diverse beplantning.

Nærområdet

Navnebergtunet ligger i et nyere boligfelt på Stange. Stange ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by. Tunet ligger i et barnevennlig område med kort avstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg.

Vil du på visning?

Ta kontakt!

Gardermoen er ca. 45 minutter unna på 4-felts motorvei. Attraktivt beliggenhet med ca. 1 km til Stange sentrum, med nærhet til nødvendige fasiliteter.

Stange er et tettsted med et rikt aktivitets- og kulturtilbud. I gangavstand fra boligen finner du Curlinghall og Stangehallen med treningsstudio og diverse andre aktivitetstilbud.

Nærområdet kan for øvrig by på fine naturopplevelser som blant annet fine turstier i Stange Vestbygd med idyllisk utsikt over Mjøsa. Trenger du å ta deg til nærliggende byer, er det hyppige togavganger til Hamar (10 min reisetid), Oslo (ca. 1 time) og Gardermoen (45 min ).

Flott beliggenhet og nærhet til marka

Området

Området har ligger i et rolig og etablert nabolag med kort vei til både sentrum og friluftsområder.

Tidsavstander i bil

Hamar ca 15 minutter
Gardermoen ca 50 minutter
Oslo ca 1 time og 20 minutter
Lillehammer ca 1 time

Butikker

Det er gangavstand til Stange sentrum som har et godt utvalg av servicetilbud. det er et godt utvalg av dagligvarebutikker som Kiwi, Coop og Rema1000.

Turmuligheter

Området har flotte tur- og friluftsområder, blant annet fine turstier i Stange Vestbygd med idyllisk utsikt over Mjøsa.

Kollektivtilbud

Fra Stange togstasjon tar det ca 45 minutter til Gardermoen, 55 minutter til Lillehammer og 1 time og 10 minutter til Oslo sentralstasjon.

Skole

Det er barneskole, ungdomsskole og videregående skole i nærheten.

Barnehage

Det finnes flere barnehager i nærheten, nærmeste er Navneberget barnehage

Kultur og idrett

Stange er et tettsted med et rikt aktivitets- og kulturtilbud. I gangavstand fra boligen finner du Curlinghall og Stangehallen med treningsstudio og diverse andre aktivitetstilbud.

Ta kontakt

Ingrid Bøhmer

Prosjektmegler

97411770ibo@eie.no

Meld din interesse