Til salgs Innlandet

BKS 3-5 Rekkehus 6

Navneberget, 2335 Stange
Priskr 2 990 000
Offentlige omkostningerkr 23 620
Boligtype Rekkehus
Bruttoareal (BRA) 84 m²
Soverom 3
Primærrom (P-rom) 81 m²

Rekkehusene er bygget over to plan og har tre soverom, gang, stue, kjøkken, innvendig bod og takterrasse.

Integrert garasje med plass til en bil. Fellesarealer vil bli pent opparbeidet med gressplen, asfalterte veier og diverse beplantning.

Rekkehusene bygges etter byggeteknisk forskrift (TEK 17).

Vil du på visning?

En av våre boligkonsulenter vil ta kontakt innen kort tid

Entré
Boligene har flislagt gang med varme i gulv.

Kjøkken
Noen vil si kjøkkenet er husets viktigste sted. Her på Navnebergtunet medfølger et kjøkken fra Sigdal med stilfullt design som skaper harmoni og trivsel.

Med funksjonelle løsninger og smart plassering gir det deg gode forutsetninger i din daglige kokkelering.

Innredningen fra Sigdal med integrerte hvitevarer som platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Underskap og høyskap er av typen Sand (sandfarget) og overskap er av typen Vidde (hvit). Laminat benkeplate i fargen 605 White Pine.

Bad/vaskerom
Badet kles med elegante fliser på gulvet og på veggene, ditt nye bad har en lekker og komfortabel standard med varme i gulvet. Baderomsinnredning vil bestå av servant med underskap, vegghengt toalett og dusj med glassvegger. Varmtvannsbereder er plassert på bad.

Overflater
Vegger og himling leveres med hvitmalte gipsplater. Gulv leveres med laminatgulv fra Pergo, type enstavs Moderne grå eik. Våtrom leveres med moderne grå 19,7×19,7 cm fliser på gulv og hvite 25 x 40 cm fliser på vegger. Trapp fra Tretrapp type Salvi, med hvite vanger, håndlist og rekkverk. Trappetrinn i furu, beiset i fargen Modern grey oak (tilpasset gulvet).

Garasje
Boligene har integrert garasje. Utover dette er det også plass til parkering av bil utenfor garasjen på egen tomt.

Se egen leveransebeskrivelse, romskjema, kjøkkentegninger, romskjema fra elektriker og informasjon om sanitærutstyr for ytterligere informasjon om leveranseomfang.

Nye leiligheter og rekkehus

Velkommen til Navnebergtunet! Hellvik Hus er stolte av å presentere dette nye sameiet som vil bestå av totalt 33 eierseksjoner fordelt på 18 leiligheter og 15 rekkehus over to plan. Her har du muligheten til å kjøpe deg drømmeboligen, enten det er en 3-roms leilighet på ca. 65 kvm eller rekkehus på ca. 84 kvm.

Byggetrinn 1 består av 6 rekkehus og 6 selveierleiligheter. Lite slår følelsen av å våkne i din helt egne nye bolig. På Navnebergtunet får du et komfortabelt og moderne rekkehus med smarte planløsninger og lave bokostnader. Her bor du rolig til i et stadig mer populært boligområde, med sentral beliggenhet til Stange sentrum.

Rekkehusene er bygget over to plan og har tre soverom, gang, stue, kjøkken, innvendig bod og takterrasse. Integrert garasje med plass til en bil.

Leilighetene har to soverom, gang, stue, kjøkken, innvendig bod, sportsbod og terrasse eller balkong. Med leiligheten medfølger det garasje i felles garasjerekke. Fellesarealer vil bli pent opparbeidet med gressplen, asfalterte veier og diverse beplantning.

Nærområdet

Navnebergtunet ligger i et nyere boligfelt på Stange. Stange ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by. Tunet ligger i et barnevennlig område med kort avstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Gardermoen er ca. 45 minutter unna på 4-felts motorvei. Attraktivt beliggenhet med ca. 1 km til Stange sentrum, med nærhet til nødvendige fasiliteter.

Stange er et tettsted med et rikt aktivitets- og kulturtilbud. I gangavstand fra boligen finner du Curlinghall og Stangehallen med treningsstudio og diverse andre aktivitetstilbud. Nærområdet kan for øvrig by på fine naturopplevelser som blant annet fine turstier i Stange Vestbygd med idyllisk utsikt over Mjøsa. Trenger du å ta deg til nærliggende byer, er det hyppige togavganger til Hamar (10 min reisetid), Oslo (ca. 1 time) og Gardermoen (45 min ).

Ta kontakt

Inger Helene Simensen

Prosjektmegler

92864300ihs@eie.no

Ingrid Bøhmer

Prosjektmegler

97411770ibo@eie.no

Kontakt oss