Nerbytunet

Koselig og moderne leilighet på et plan i 6-mannsbolig. Sørvendt, lys og trivelig med solrik balkong/terrasse.

Gå til boligvelger

Innflyttingsklar juni 2021

Nerbytunet på Haug er under bygging alle trinn er nå for salg

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien inkl flotte parkanlegg

Naturen som nabo

Gå rett inn i flotte turområder, her finnes også preparerte langrensløyper om vinteren

Et hyggelig boligfelt kranset rundt et åpent fellesområde med egen lekeplass.

BoligtyperLeiligheter
Antall enheter6
Prisnivå2 850 000,- – 3 450 000,-
FellesgoderLek og grøntområder, parkering
StørrelseFra 70m2 til 85m2

Beskrivelse

6 mannsboligen er fordelt på 4 større endeleiligheter på 85 kvm BRA OG 2 mindre midtleiligheter på 70 kvm BRA, inkludert 5 kvm m utvendig sportsbod. Boligen ligger sørvendt med gode solforhold. I forkant av boligen er Nerbytunets fellesområde, hvor det lages en lekeplass med flere lekeapparater og hvor det vil være god
tumleplass for små og store og med hyggelige sitteplasser. Boligens parkeringsplass asfalteres. Veier og felles parkeringsplasser leveres asfaltert.

Nærområdet

Nerbytunet, et solrikt og naturnært boligfelt i Haug med 25 lyse, moderne og innholdsrike boliger.

Stedet ligger landlig og åpent til langs veien opp til Ringkollen, omtrent 6 kilometer fra Hønefoss sentrum. Her er det vakker natur med gode fiskevann, milevis med godt vedlikeholdte langrennsløyper om vinteren og utallige tur- og sykkelstier om sommeren langt innover i Nordmarka.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Feltet ligger lunt til med gode solforhold og vakker utsikt ned til idylliske Bergstjern, hvor du kan gå på skøyter om vinteren. Nerbytunet på Haug ligger nært private og kommunale barnehager, barneskole, ungdomsskole, legesenter, butikk og idrettsplass. Det lokale idrettslaget Haugsbygd IF er kjent som et trivelig og aktivt lag for store og små.

I Nerbytunet kan både voksne og unge kose seg både inne og ute hele året, uten at veien til byen er forlang. Her kan du stå opp om morgenen, gå ut på terrassen og nyte en kopp kaffe i sola, mens ungene koser seg i de herlige omgivelsene utendørs, eller du kan ta på deg skiene og gå en forfriskende skitur hjemmefra når snøen kommer. Er du mer interessert i action er det kort vei til både hoppbakke og alpinanlegg.

Området ved Nerbytunet er ideelt for barnefamilier. Nærmeste familiebarnehage er bare 600 m unna medbåde geiter og kaniner, som de aller minste kan kose seg med. Vang barneskole og Haugsbygd ungdomsskole med velholdt fotballbane, samt barnehagene Smeden og Haug, ligger henholdsvis 2 og 2,5 kilometer unna.

Kort vei til alt

Barnehage

Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i Hønefoss.

Barn- og ungdomsskole

Boligene sokner til Vang barneskole med SFO ordning og Haugsbygd Ungdomsskole. Sykkel- og gangvei helt frem.

Videregående Skole

Det finnes flere videregående skoler i Hønefoss. Høyskolen i Buskerud har også sin beliggenhet i der.

Dagligvare butikk

I nærområdet ligger Coop exstra, ca 2 km.

Turmuligheter

Utallige preparerte skiløyper innover Krokskogen og videre inn i Nordmarka. Om sommeren er det enda flere alternativer på turstier, utkikkspunkter eller hvis man ønsker å bruke sykkel, så finns det sykkelstier helt inn til Oslo. Det er flotte fiskevann, mange idylliske badeplasser . Her er også store forekomster av sopp og bær.

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Klekken, ca. 200 meter fra boligen.

Idrett

Nærmeste idrettslag er Haugsbygd I.l. med egen fotball-, håndball og skigruppe. I Hønefoss liggger Ringerikshallen, for alle innedørsidretter, samt klatrevegg. I Shjongshallen spilles ishockey.  Hønefoss er kjent for et aktivt sykkelmiljø, et stort løpemiljø, 2 golfbaner, skiskyting, hinderløp og mye, mye mer.

Kultur

Hønefoss har eget stort kulturhus som byr på konserter, teater, revyer og konferanser. Hønefoss kino ligger rett ved med sine  3 kinosaler . Her finnes også byens bibliotek.

Berit Storvoll

Boligkonsulent

97737101berit@ringerikshus.no

Kontakt oss