Solgt Ringerike

Leilighet i 6 mannsbolig B5 – NR 5

Tonettes vei 2, 3514 Hønefoss
Priskr 2 950 000
Offentlige omkostningerkr 11 272
Boligtype Leilighet
Bruttoareal (BRA) 70 m²
Soverom 1
Primærrom (P-rom) 62 m²

Leilighet 2. etasje

Leilighet i 2 etasje. Sørvendt balkong ut mot hageområde. Leiligheten ligger på seksmannsboligens midtparti. Inngang i samme plan som parkering.

Innflyttingsklar

juni 2021

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien inkl flotte parkanlegg

Naturen som nabo

Gå rett inn i flotte turområder, her finnes også preparerte langrensløyper om vinteren

Standard

Adkomst: Leiligheten deler inngang med de andre i etasjen via en inngjerdet bro fra fellesparkering.

Inngang: Flislagt entré med god garderobeplass.

Bod: Bod på 3,1 kvm. Her er sikringsskap og ventilasjon plassert.

Bad/vaskerom: Fra entré har du tilgang til bad og vaskerom, med flislagte gulv og vegger og 100 cm baderoms innredning med vask og speil. Blandebatteri for dusj og veggmontert toalett. Plass til vaskemaskin og tørketrommel, samt en 200 l. varmtvannstank i den ene enden som kan dekkes til med f.eks. en skyvedør. Tekniske innretninger som fordelingsskap finner vi også her..

Kjøkken/Stue: Fra entré kommer du inn i gangen til stuen med åpen kjøkkenløsning på den ene siden. Det er holdt i moderne stil og tilpasset rommet. Innredningen har glatte fronter i Uno hvit utførelse og laminat benkeplate. Kjøkkeninnredningen levers fra Sigdal. Integrerte hvitevarer er inkludert. Det er plass for eget spisebord med stoler.

I stuen er det store vinduer og verandadør som slipper inn godt med lys og gir god utsikt. Her er det god plass for sofagruppe, tv-løsning og annet møblement. Fra stuen er det utgang til en balkong med rekkverk i 2. etasje eller platting i 1. etasje, med svært gode solforhold.

Soverom: 2 soverom med 1 stk. 100 cm garderobeskap pr. sengeplass. Det leveres i alt 3 kombiskap.

Nærområdet

Nerbytunet, et solrikt og naturnært boligfelt i Haug med 25 lyse, moderne og innholdsrike boliger.

Stedet ligger landlig og åpent til langs veien opp til Ringkollen, omtrent 6 kilometer fra Hønefoss sentrum. Her er det vakker natur med gode fiskevann, milevis med godt vedlikeholdte langrennsløyper om vinteren og utallige tur- og sykkelstier om sommeren langt innover i Nordmarka. Feltet ligger lunt til med gode solforhold og vakker utsikt ned til idylliske Bergstjern, hvor du kan gå på skøyter om vinteren. Nerbytunet ligger nært private og kommunale barnehager, barneskole, ungdomsskole, legesenter, butikk og idrettsplass. Det lokale idrettslaget Haugsbygd IF er kjent som et trivelig og aktivt lag for store og små.

I Nerbytunet kan både voksne og unge kose seg både inne og ute hele året, uten at veien til byen er forlang. Her kan du stå opp om morgenen, gå ut på terrassen og nyte en kopp kaffe i sola, mens ungene koser seg i de herlige omgivelsene utendørs, eller du kan ta på deg skiene og gå en forfriskende skitur hjemmefra når snøen kommer. Er du mer interessert i action er det kort vei til både hoppbakke og alpinanlegg.

Området ved Nerbytunet er ideelt for barnefamilier. Nærmeste familiebarnehage er bare 600 m unna medbåde geiter og kaniner, som de aller minste kan kose seg med. Vang barneskole og Haugsbygd ungdomsskole med velholdt fotballbane, samt barnehagene Smeden og Haug, ligger henholdsvis 2 og 2,5 kilometer unna.

Vil du på visning?

Ta kontakt så avtaler vi tidspunkt

Ta kontakt med oss

Berit Storvoll

Boligkonsulent

97737101berit@ringerikshus.no