Øvre Hoppestad – Skien

Tomtene har en meget attraktiv beliggenhet på Øvre Hoppestad, ca. 6 km fra Skien sentrum. Området er solrikt og landlig med luftig og flott utsikt.

TOMTER OG PRISER

Under utbygging

Øvre Hoppestad i Skien er under bygging og tomtene er nå for salg.

Familievennlig

Meget barnevennlig, med gangavstand til skoler, barnehage, idrettsplass og bussholdeplass.

Naturen som nabo

Fantastisk turterreng i nærområdet, og kort vei til Svanstul og Gulsetmarka.

18 byggeklare boligtomter til salgs!

BoligtyperBoligtomter
Antall enheter18
Prisnivå1.400.000 – 1.900.000,-
Størrelse607 m2 – 800 m2
Byggeklausul Tomtene selges med byggeklausul til TVB Bolig AS.

Beskrivelse

Tomtene har en meget attraktiv beliggenhet på Øvre Hoppestad, ca. 6 km fra Skien sentrum. Området er solrikt og landlig med luftig og flott utsikt. Meget barnevennlig, med gangavstand til skoler, barnehage, idrettsplass og bussholdeplass. Fantastisk turterreng i nærområdet, og kort vei til Svanstul og Gulsetmarka.

Øvre Hoppestad i Skien består av 18 tomter og er regulert til frittliggende småhusbebyggelse/eneboliger. Tomtene overleveres byggeklare med vei, vann og kloakk til tomtegrense. Alle ligger i relativt flatt terreng og er meget lette å opparbeide. Tomtene vil ha kommunal adkomst, med unntak av tomtene på BSF 7 som vil få privat stikkvei og vil ha ansvar for drift og vedlikehold av vei, vann og kloakk frem til kommunal tilknytning.

Tomtene vil bli tildelt sin ideelle andel og i fellesskap være ansvarlige for drift og vedlikehold av lekeplass, grøntarealer og eventuelt andre fellesområder.

Salgsbetingelser
Tomtene selges med byggeklausul til TVB Bolig AS. Selger er svært fleksibel med hensyn til hva som bygges. I utgangspunktet tilbys boliger fra TVB Bolig` s egen hus katalog fra Hellvik Hus, men det er også mulig å få arkitekttegnet bolig etter eget ønske. Imidlertid er det en forutsetning at TVB Bolig AS beholder retten til å bygge huset over grunnmuren, og minimum får levere råbygg.

Ved spørsmål, vennligst ta kontakt med en av våre boligkonsulenter.

Vil du på visning?

Ta kontakt!

Priser/omkostninger
I tillegg til prisen kommer omkostninger til dokumentavgift på 2,5 % og kr 585,- i tinglysningsgebyr for skjøte, samt eventuelt tinglysning av pantedokument kr. 585,- pr. stk. og grunnboks utskrift kr. 172,-.

I tillegg kommer kommunale tilknytningsavgifter.

Oppgjørsform: Depositum kr. 50 000,- betales ved signering av kjøpsbekreftelse og blir stående på klientkonto, resterende kjøpesum + omkostninger forfaller til betaling før overskjøting.

Noen av våre ferdighus

Hans Gaarder Bjærke

Boligkonsulent

911 18 847hgb@tvbbolig.no

Meld din interesse

Vår dyktige boligkonsulent vil ta kontakt- helt uforpliktende!