Ramstadtunet i Nannestad

Flotte rekkehus på Ramstadåsen i Nannestad. Byggingen er i gang! Alle leilighetene er utsolgt!

SE BOLIGER OG PRISER

Klare for innflytning!

Vi har rekkehus som er klare for innflytning.

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien inkl flotte turområder

Naturen som nabo

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder.
BoligtyperRekkehus og leiligheter
Antall enheter60
Prisnivå4.450.000 – 4.750.000,-
Bilde tatt 01.06.2022

– Tryggheten for barna er suveren, og naboskapet er godt! Det er lett å finne nye venner

Hedda Øversjøen, salgssjef Hellvik Hus Romerike

Ramstadtunet i Nannestad

Idyllisk, trygt og sentralt er ord som beskriver Ramstadtunet i Nannestad godt. Feltet vil bestå av 28 rekkehus fordelt på fem rekker, samt 32 leiligheter fordelt på to blokker. Her kan barn leke rett utenfor boligen, og det er gode naturopplevelser rett utenfor døren for store og små.

På Ramstadtunet i Nannestad bor du tett på naturen, samtidig som at det er en kort kjøretur til Oslo Lufthavn Gardermoen og E6. Ramstadtunet vil bestå av en god blanding rekkehus og leiligheter, med forskjellige planløsninger og gode materialvalg. Både leilighetene og rekkehusene vil få parkeringsplass i en underjordisk garasjekjeller, med adkomst via heis og trapperom.

Ramstadåsen i Åsgreina er et områdene med varierende bebyggelse, noe som gir et mangfold av mennesker og et spennende nabolag. Området passer for de fleste, unge som eldre, familier som enslige.

Ved utbygging vil nabolaget bærer preg av en god variasjon av boligtyper, i alt fra eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter.

Feltet vil by på svært gode og trygge oppvekstsvilkår for barn med gangavstand til barnehager, barneskole og flere flotte lekeområder. Det er kort vei til dagligvarer og bussholdeplass, samt en rask kjøretur til både Nannestad, Gardermoen, Jessheim og Gjerdrum/Skedsmo.

Bilder fra demobolig.

Nærområdet

På kort tid har Ramstadåsen i blitt et attraktivt boligområde i Nannestad kommune. Åsgreina ligger sentralt i forhold til Gjerdrum, Jessheim og Gardermoen, noe som gjør det til et attraktivt sted å bosette seg for mennesker i alle aldre og livssituasjoner.

Et steinkast fra feltet ligger Åsgreina barnehage, og det er asfaltert fortau bort til Kringler Slattum barneskole. Det er enkelt å levere ungene i barnehagen på vei til jobb om morgenen, og å hente de når du kommer hjem. Tryggheten er suveren, og naboskapet er godt. Barna finner lett nye venner – og sammen kan de gå til skole og fritidsaktiviteter. På Ramstadtunet kan du leve fredelig og litt tilbaketrukket, samtidig som du har kort vei til alt du trenger – og mange aktivitetsmuligheter for både store og små.

Selv om det er kort vei til storbyen, er landligheten med Romeriksåsen som nærmeste nabo nesten uslåelig. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder.

Tenk det. Frisk og god luft, uten støy og tung trafikk susende forbi. Du kan bare sette deg på sykkelsetet og ta av gårde, eller du kan snøre turskoa og gå ut i marka på stier som starter like utenfor utgangsdøra.

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid!

Området er rikt på både bær og sopp, og det er mange fiskevann innover i marka. Den Norske Turistforening har en rekke hytter åpne for servering. Er det vinter byttes tursko ut med skisko, og skiene hentes fram fra boden. Er du og dine i humør for litt fart, er det bare å finne fram kjelken, eller dra til nærmeste slalåmbakke. Kommer sola fram og dere vil slappe av er det bare å nyte dagen på terrassen.

Nærmeste bykjerne er Jessheim. Der finner du alt du trenger, fra kjøpesenter med 145 butikker, rådhus og restauranter, til togstasjon, idrettshall, skøytebane, stadion, videregående skole, kino og kulturhus. Det er også kort vei fra Lyngåsen til Nannestad, hvor det er blant annet idrettshall og videregående skole. Høyskolen i Akershus ligger på Kjeller ved Lillestrøm, omtrent 20 minutters kjøring unna.

Velkommen til Ramstadtunet i Nannestad!

Kort vei til alt

Området

Ramstadåsen ligger fantastisk til med Romeriksåsen som nærmeste nabo. Her kan du gå til både barnehage og barneskole, og det er en kort vei til nærmeste dagligvareforretning.

Tidsavstander i bil

Jessheim ca. 20 min
Nannestad ca. 14 min
Gardermoen ca. 13 min
Lillestrøm ca. 30 min
Strømmen ca. 35 min
Oslo S ca. 45 min

Butikker

I nærområdet ligger dagligvareforretningene Kiwi og Coop Extra. Ytterligere servicetilbud får du i Nannestad sentrum eller på Jessheim Storsenter, hvor det er over 140 butikker og spisesteder.

Turmuligheter

I Åsgreina får du flotte tur- og friluftsområder rett utenfor døren året rundt. Flotte langrennsløyper, turstier, badevann, sykkelstier og akebakker er bare noe av det nærområdet har å by på. Her får du frisk og god luft, uten støy og tung trafikk susende forbi.

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon med buss. Nærmeste busstopp er Ramstad som ligger ca 200 meter fra Ramstadtunet.

Skole

Kringler-Slattum barneskole ligger i gangavstand fra Ramstadtunet, ca 1 km unna. I Nannestad sentrum er det ungdomsskole og videregående skole.

Barnehage

Nærmeste barnehage er Åsgreina barnehage, som er en av Ramstadtunets nærmeste naboer. Dette er en ny barnehage med fire avdelinger, som har fokus på trygge rammer og et positivt fellesskap for barna.

Kultur og idrett

Det er flere kultur- og idrettstilbud i området. Bibliotek, kulturskole, kultursenter og idrettslag som fotball, dans, håndball og ski er noe av det området har å by på.

Ta kontakt med oss for en privat visning

Jørgen Nordli

Prosjektselger

+4741365287jorgen.nordli@hellvikhus.no

Vil du på visning?

En av våre boligkonsulenter vil ta kontakt innen kort tid.