Til salgs Innlandet

Romslig enebolig i Ringslia. -66

Ringslia 66 – 2390 Moelv
Priskr 4 490 000
Offentlige omkostningerkr 13 872
Boligtype Enebolig
Bruttoareal (BRA) 157 m²
Soverom 4
Primærrom (P-rom) 124 m²

Planløsning:

 1. etasje
  Entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Utgang til romslig balkong. Integrert garasje.

u. etg
Gang/tv-stue, 3 soverom, bad og bod under trapp. Utgang til uteområde.

Kort fortalt:

Meld din interesse

En av våre dyktige boligkonsulenter vil ta kontakt innen kort tid.

 • Flotte eneboliger med mulighet for egne tilpasninger
 • 4 soverom og 2 bad
 • Egen garasjeplass i garasje og på egen tomt, samt flere felles gjesteparkeringsplasser
 • Solrik og romslig balkong (49 kvm) ut fra stue og inngangsparti
 • Gode solforhold, alle boligene ligger vestvendt 
 • Fantastisk utsikt mot Mjøsa
 • Kort vei til barnehage og skole
 • Turområder i umiddelbar nærhet
 • Varmekabel med gulvføler på begge bad
 • Tidløse fliser på bad
 • Kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal

Standard:

Alle eneboligene har integrert garasje i boligen med plass til en bil, samt biloppstillingsplass på egen tomt. I tillegg er det 5 stk felles gjesteparkeringsplasser. Boligene har vestvendt balkong som strekker seg rundt boligen til inngangspartiet hvor det er en platting. Det vil være gode solforhold og flott utsikt mot Mjøsa fra balkong.

Kjøkken:
Lekkert og tidsriktig kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer som platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Underskap og høyskap er av typen Sand (sandfarget) og overskap er av typen Vidde (hvit). Laminat benkeplate i fargen 605 White Pine.

Det er mulig å gjøre endringer på kjøkkenet innenfor kjøkkenleverandørens (Sigdal) sortiment.

Bad/vaskerom:
Flislagte bad i 1. etasje og underetasje med varmekabel i gulv (med gulvføler). Grå fliser på gulv og lyse fliser på vegger. Servant med underskap, gulvstående toalett og dusj med glassvegger. Varmtvannsbereder er plassert på bad i underetasje.

Det kan gjøres endringer på baderomsinnredning (leverandør Comfort) og fliser.


Oppbevaring:
Alle boligene har en romslig innvendig bod under trapp. Utover dette leveres det ikke garderobeskap, men det kan kjøpes som tilvalg hos Sigdal.

Overflater:
Vegger og himling leveres med hvitmalte gipsplater. Mulighet for andre farger som tilvalg.

Gulv i tørre rom leveres med laminatgulv fra Pergo, type enstavs Moderne grå eik. Mulighet for andre gulv som tilvalg.

Våtrom leveres med moderne grå 19,7×19,7 cm fliser på gulv og hvite 25 x 40 cm fliser på vegger. Mulighet for andre fliser som tilvalg.
Trapp fra Tretrapp type Salvi, med hvite vanger og håndlist. Tette trappetrinn i furu, beiset i fargen Modern grey oak (tilpasset gulvet). Mulighet for andre trinn i trapp som tilvalg.

Beliggenhet

Ringslia er et prosjekt med tre romslige eneboliger kun 3,3 km fra Moelv sentrum. Boligene vil ligge i et skrånet terreng hvor du kan nyte en fantastisk utsikt utover nærområdet samt meget gode solforhold. Boligene vil ligge sentralt, men samtidig skjermet inn en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Moelv har alt av servicetilbud du måtte trenge ved blant annet dagligvarebutikker, klesbutikker, frisør, spisesteder, skole og barnehage o.l. Fra 1-4 soknes det til Fossen skole. Fra 5 klasse og ut ungdomsskolen vil det være Moelv skole. For de som ønsker ytterligere tilbud har du også kulturhuset med diverse kulturelle arrangementer. Området kan forøvrig by på flott tur -og sykkelstier om sommeren og skiløyper om vinteren. Videre er det flotte bade -fiske -og båtmuligheter ved Mjøsa. Her er det også muligheter for servering på sommerstid.

I Moelv finner man et godt utvalg butikker og servicetilbud samt jernbanestasjon som tar deg til blant annet Hamar, Lillehammer og Oslo. Moelven ligger midt mellom de tre mjøsbyene Hamar, Lillehammer og Gjøvik og med kun 30 minutters kjøretur til hver av de disse. Med nye E6 og firefelts motorvei fra Tangen til Oslo, er sistnevnte bare en halvannen times kjøretur unna. Med drøye timen til Gardermoen er resten av verden heller ikke langt unna.

Dokumenter

Prospekt Ringslia (pdf) Last ned

Jørgen Nordli

Prosjektselger

+47 41365287jorgen.nordli@hellvikhus.no

Meld din interesse

Vi vil ta kontakt innen kort tid.