Til salgs Hol

Bolig E

Fjelljom i Skurdalen, 3580 Geilo
Priskr 2 990 000
Offentlige omkostningerkr 4 717
Boligtype Enebolig
Primærrom (P-rom) 75 m²
Soverom 3

Området

Området kjennetegnes av variert og flott fjellnatur. Rolig og naturskjønne omgivelser med turmuligheter rett utenfor døren.

Familievennlig

Kort vei til Geilo og alt som trengs for hele familien. Gang- og sykkelvei fra boligfeltet til skole, barnehage og kollektivtilbud i umiddelbar nærhet.

Naturen som nabo

Turområder i umiddelbar nærhet. 5 min til Skurdalsfjorden eller Kikut som utgangspunkt for sti, tur, sykkel, langrenn og alpint.

Nærområdet

Fjellbygda Skurdalen ligger 900 meter over havet og har uendelige muligheter for de som ønsker seg et liv på fjellet, tett på naturen, med mer plass og et roligere liv. Området kjennetegnes av Skurdalsfjorden, variert og flott fjellnatur, rolig og naturskjønne omgivelser med turmuligheter rett utenfor døren.

Vi kan tilby store tomter, god plass, masse natur og fellesområder med bl.a. andelshage og grillplass. Barna har fått avsatt et eget område, hvor det planlegges akebakke, og det kan bygges barhytter, trehytter og lignende, alt på barnas premisser. I nærområdet er det kort vei for skitur, fottur, sykkeltur, bade, fiske, jakte m.m.

Om boligen

Inspirert av det stilfylte og minimalistiske utrykket i Lime er dette et lekkert og smart småhus med 2 soverom. Stue og kjøkken med god takhøyde, romslig hoved soverom, praktisk baderom og gode oppbevarings muligheter. Stor utvendig bod og deilig terrasse utenfor stue. Mulighet for carport sammenkoblet med huset.

Leveransen
Prisen inkluderer tomt. Eksteriørmaterialer med lav vedlikeholds frekvens. Tre fasader og terrasse i grå fargetone, med varig og naturlig impregnering. Vinduer, dører og detaljer i balansert kontrastfarge som forsterker det arkitektoniske utrykket. Sort asfaltbelegg på tak med overflate av farget naturskifer. Overbygget entre med støpt og pusset betonggulv. Interiør i lys og mordene stil. Dempet og rolige fargetoner, matte overflater. Innredninger fra JKE DESIGN, med grå og hvite fronter kombinert med eikekant. Slette dører med moderne detaljer. Glatt listverk.
For fullstendig leveranseinnhold se Leveransebeskrivelse Mangolime  og  Romskjema Mangolime

Kundetilpasning.
For deg som eventuelt ønsker å gjøre andre valg enn dem som vi har inkludert i prisen, så har vi forberedt ferdige aktuelle tilvalg inkludert pris, som du enkelt kan velge å legge til i leveransen.
Tilvalg Mangolime

Kjøkken bad og garderobe

Ta kontakt

Henrik Stensson

Carl Henrik Stensson

Daglig leder/Boligkonsulent

991 57 113henrik@geilobygg.no

Tom Petersen

Byggeleder

920 55 575tom@geilobygg.no

Meld din interesse

Dokumenter

Salgsprospekt (pdf) Last ned