Smååsane i Vennesla

Velkommen til familievennlige Smååsane: et nytt boligfelt i Vennesla.

Under utbygging

Prosjektet er under bygging alle trinn er nå for salg

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien inkl flotte parkanlegg

Naturen som nabo

Her finner du skogen og flotte turområder rett utenfor døra.

Smååsane- Et familievennlig boligfelt i Vennesla.

BoligtyperTomter, eneboliger og leiligheter
FellesgoderParkanlegg, lekestativer og ballbinger
InternettHøy hastighet med fiberoptikk til alle

Smååsane i Vennesla

Lyst å bo i Vennesla? Vi har prosjekterte boliger og boligtomter til salgs.

Vil du på visning?

Høsten 2018 ble enda et nytt delfelt på Smååsane i Vennesla åpnet for salg. Feltet ligger høyt og fritt over Vennesla sentrum, med gode solforhold og utsikt over dalen og Venneslafjorden. Her finner du et bredt spekter av tilbud. Fra tomter til fiks ferdige boliger og skreddersydde prosjekter. Tomter som gir rom for å realisere egne tanker og ideer, utføre egeninnsats etter ønske og virkelig skape ditt eget hjem med ditt eget preg. Eller du kan kjøpe deg et ferdig prosjekt, betale og hente nøkkelen.

Fædrelandsvennen var innom Smååsane i november 2019 og skrev en flott artikkel om Vennesla raskest voksende nabolag. Den kan du lese her!  NB: Artikkelen er for abonnenter på FVN.

I byggetrinn 2 Del B har vi 20 eneboligtomter, flere med panoramautsikt over Venneslabygda og fjorden. 15 kjedeboliger og 36 leiligheter vil også komme for salg. Området er godt tilrettelagt for barnefamilier og for deg som liker å gå turer i naturen, gå på ski i lysløypa, eller bare sitte å kose deg med en kopp kaffe i kveldssola. Velkommen til en hyggelig boligprat og visning på Smååsane i Vennesla!

Nærområdet

Med sine godt og vel 14 000 innbyggere har Vennesla et mangfoldig tilbud for store og små.
Det er stor bredde i den organiserte idretten, hvor fotballklubben Vindbjart har fotballag for alle, og er medarrangør i Sør Cup. Flere treningssenter og flotte utbygde turløyper i alle deler av bygda, både på vinterstid og på sommer, samt ypperlige fiskemuligheter
og badeplasser.

Vennesla kan også tilby rikt kulturliv i nytt bibliotek og et stort utvalg av offentlige tjenestetilbud. Vennesla sentrum byr også på hyggelig shopping med spesialbutikker/nisjebutikker, samt flere hyggelig kafeer og spisesteder.

Smååsane er spesielt tilrettelagt for å sikre trygge oppvekstsvilkår for barn og unge, med grøntanlegg og opparbeidede lekeområder. Her er barnehage med ca 6 måI stor tomt sentralt plassert i byggefeltet.

Med skogen og turområder som nærmeste nabo, blir det rikelig med boltreplass for store og små.

Barnehagen stod ferdig i 2009, med plass til barn fra 0-5 år.

Er du på utkikk etter bolig i Vennesla er gjerne Smååsane rette plassen for deg? Vi har bolig til salgs i Vennesla

Kort vei til alt

Området

Smååsane ligger solrikt og flott til med panoramautsikt over Venneslabygda og fjorden. Spesielt tilrettelagt for å sikre trygge oppvekstsvilkår for barn og unge, med grøntanlegg og opparbeidede lekeområder.

Tidsavstander i bil

Kristiansand sentrum 18 km. Kjevik flyplass 18 km

Butikker

I sentrum av Vennesla finnes et bredt spekter av butikker med klesforretninger, blomsterforretninger, interiørbutikker, apotek og bank. I tillegg finnes også flere kaféer og bibliotek med rikt kulturtilbud.

Turmuligheter

Lysløypa og Moseidvarden er flotte turområder både vinter og sommer. Det går en strandsti langs Venneslafjorden, ellers tar Tømmerrenna i Vennesla deg med på en spennende vandretur i fantastisk natur.

Kollektivtilbud

God bussforbindelse fra Vennesla til Kristiansand. Jernbanestasjon på Vikeland i Vennesla.

Skole

Moseidmoen skole ligger ca. 2 km. unna, og det er gang- og sykkelsti helt frem. Skolen ligger sentralt til tett opp til et fint naturområde og kommunens sentrale idrettsanlegg som nærmeste nabo

Barnehage

Barnehage ligger på Smååsane. Den ble ferdig i 2009 og har barn fra 0-5 år. Barnehagen finnes i kort gangavstand fra det nye tomteområde


Kultur og idrett

Idrettsplass en ligger ca 2 km unna. Anlegget oppgraderes høsten 2018 for å legges til rette for friidrett i tillegg til fotball.
Vennesla kulturskole har opplæringstilbud i musikk- og kulturfag til  barn i kommune fra 4 år til 19 år.
Moonlight er et rusfritt aktivitetshus for ungdom.

Noen av våre populære ferdighus

Ta kontakt

Fredrik Ihlen

Boligkonsulent

Meld din interesse

Lignende boliger i samme område