Hjem
Solgt Agder

Nøkkelferdig enebolig på flott utsiktstomt.

Prestekrageveien 46, 4706 Vennesla
Priskr 4 440 000
Offentlige omkostningerkr 38 525
Bruks areal (BRA) 105 m²
Primærrom (P-rom) 105 m²
Soverom 3

Kort om prosjektet

Vi har for salg en flott en flott, innholdsrik enebolig med hele tre soverom Denne passer perfekt for deg som ønsker en praktisk førstebolig, eller en lettstelt bolig etter at barna er flyttet ut. Boligen ligger i populære Smååsane i Vennesla.

Fasiliteter

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid

  • Gjesteparkering
  • Hage
  • Turterreng
  • Sentralt
  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse
  • Bredbåndstilknytning
  • Balansert ventilasjon

Beskrivelse

Vil du ha en enkel lettstelt bolig til en bra pris?

Vi har den gleden av å kunne tilby en innholdsrik enebolig til prisen du må gi for en leilighet. Denne passer perfekt for deg som ønsker en praktisk førstebolig, eller en lettstelt bolig etter at barna er flyttet ut.

Boligen har gode solrike uteplasser, med stor terrasse rett utenfor stuedøren. Du vil også få mulighet for god parkering på tomten, med god plass til framtidig garasje.

Stue/kjøkken har store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys. Dette rommet har direkte utgang til terrasse og hage.

Boligen har 3 soverom, der master bedroom har eget bad og walk-in-closet. I tillegg er det god plass på hovedsoverommet til enda mer garderobe hvis dette skulle være ønskelig.

I tillegg til hovedinngangen har boligen en praktisk biinngang gjennom vaskerommet. Inngangene er plassert nær framtidig garasje.

Beliggenhet

Tomten ligger i Prestekragevegen på Smååsane i Vennesla. Kort og trygg vei til Smååsane barnehage, nærhet til tur og lysløper, samt et ungt og trivelig nabolag. Kunstgressbane med lys og lekeplass like i nærheten. Kort vei til Vennesla sentrum med skoler, barnehager og forretninger.

Boligens standard

Boligen leveres «nøkkelferdig».

Innvendige vegger leveres med gips ferdig sparklet og malt. På våtrom leveres flis i 20×20 format. På vaskerom leveres våtromsmaling.

Himlinger leveres med gips ferdig sparklet og malt.

Gulv i alle tørre rom leveres med Pergo longplank laminatgulv.
På våtrom leveres fliser eller everes gulvbelegg.

Kjøkkeninnredning leveres fra Drømmekjøkkenet for veil. pris kr. 110.000,-.

Baderomsinnredning leveres fra Drømmekjøkkenet for veil. pris kr. 10.000,-.

Pipegjennomføring leveres, ildsted leveres ikke

Ytterkledning leveres som vist på tegning dobbelfals 19*148 mm Bergene Holm Nord. Klednings om vises hvit på tegning leveres beiset/grunnet et strøk fra fabrikk.

Indeksregulering: Annonsert pris er basert på SSB’s prisindeks for Enebolig av tre, heile bygget for Mars 2023. Ved kjøp vil pris bli justert i forhold til utvikling i prisindeks.

Alle bilder er illustrasjoner. Avvik kan forekomme

Fredrik Ihlen

Boligkonsulent

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid!