Til salgs Agder

Prisgunstig og innholdsrik enebolig med carport og stor veranda. Nr 80

Konvallvegen 80, 4706 Vennesla
Priskr 3 190 000
Offentlige omkostningerkr 19 369
Boligtype Enebolig
Bruttoareal (BRA) 138 m²
Soverom 3
Primærrom (P-rom) 93 m²

Under utbygging

Prosjektet er under bygging alle trinn er nå for salg

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien inkl flotte parkanlegg

Naturen som nabo

Her finner du skogen og flotte turområder rett utenfor døra.

Fasiliteter

Vil du på visning?

En av våre boligkonsulenter tar kontakt om kort tid.

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng

Arealbeskrivelse

1.etg: Entrè/gang, 3 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning bad/vask og bod

Beskrivelse

Boligene leveres innflytningsklare med en god standard.  Se vedlagte romskjema for nærmere beskrivelse. Tilvalg utover oppgitt standard er mulig. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Fremdrift

Boligene ferdigstilles ca 7-9 måneder etter godtkjent igangsettingstillatelse fra kommunen. Boligen leveres da innflytningsklare etter oppgitt standard.

Omkostninger

2,5% dok.avg (kr. 18000,-) + tinglysningsgebyr for skjøte (kr. 585,-) + tingl.gebyr pantedokument + kr. 199,50 (panteattest kjøper). Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 23
Bruksnr: 794

Smååsane

Høsten 2018 ble enda et nytt delfelt på Smååsane åpnet for salg. Feltet ligger høyt og fritt over Vennesla sentrum, med gode solforhold og utsikt over dalen og Venneslafjorden. Her finner du et bredt spekter av tilbud. Fra tomter til fiks ferdige boliger og skreddersydde prosjekter. Tomter som gir rom for å realisere egne tanker og ideer, utføre egeninnsats etter ønske og virkelig skape ditt eget hjem med ditt eget preg. Eller du kan kjøpe deg et ferdig prosjekt, betale og hente nøkkelen.

Fædrelandsvennen var innom Smååsane i november 2019 og skrev en flott artikkel om Vennesla raskest voksende nabolag. Den kan du lese her!  NB: Artikkelen er for abonnenter på FVN.

I byggetrinn 2 Del B har vi 20 eneboligtomter, flere med panoramautsikt over Venneslabygda og fjorden. 15 kjedeboliger og 36 leiligheter vil også komme for salg. Området er godt tilrettelagt for barnefamilier og for deg som liker å gå turer i naturen, gå på ski i lysløypa, eller bare sitte å kose deg med en kopp kaffe i kveldssola. Velkommen til en hyggelig boligprat og visning på Smååsane!

Nærområdet

Med sine godt og vel 14 000 innbyggere har Vennesla et mangfoldig tilbud for store og små.
Det er stor bredde i den organiserte idretten, hvor fotballklubben Vindbjart har fotballag for alle, og er medarrangør i Sør Cup. Flere treningssenter og flotte utbygde turløyper i alle deler av bygda, både på vinterstid og på sommer, samt ypperlige fiskemuligheter
og badeplasser.

Vennesla kan også tilby rikt kulturliv i nytt bibliotek og et stort utvalg av offentlige tjenestetilbud. Vennesla sentrum byr også på hyggelig shopping med spesialbutikker/nisjebutikker, samt flere hyggelig kafeer og spisesteder.

Meld din interesse

Smååsane er spesielt tilrettelagt for å sikre trygge oppvekstsvilkår for barn og unge, med grøntanlegg og opparbeidede lekeområder. Her er barnehage med ca 6 måI stor tomt sentralt plassert i byggefeltet.

Med skogen og turområder som nærmeste nabo, blir det rikelig med boltreplass for store og små.

Barnehagen stod ferdig i 2009, med plass til barn fra 0-5 år.

Fredrik Ihlen

Boligkonsulent

46630016fredrik.ihlen@hellvikhus.no

Geir Arne Gundersen

Boligkonsulent

92485025geir.arne.gundersen@hellvikhus.no

Ken Morten Egenes

Boligkonsulent/Eiendomsmegler

91573488kenmorten.egenes@hellvikhus.no