Til salgs Eidsvoll

Nord-Ladderudvegen 83B

Nord-Ladderudvegen 83B – 2070 Råholt
Priskr 5 990 000
Boligtype Rekkehus
Bruttoareal (BRA) 169 m²
Soverom 5
Primærrom (P-rom) 168 m²

Gravingen er igang

Prosjektet er under utvikling og trinn 1 er ute for salg.

Familievennlig

Råholt er et familie- og barnevennlig område med flere skoler og barnehager i nærheten. 

Naturen som nabo

Fra Solfaret er det kort vei til fine turområder sommer som vinter

Hus A:
U. etg: Entré/gang, bad, vaskerom og to soverom.
1. etg: Stue og kjøkken, bad og soverom. Utgang til balkong.
2. etg: Stue og to soverom. Utgang til takterrasse.

BRA: 166,2 kvm – 169,3 kvm
P-rom: 166,2 kvm – 168,9 kvm

Rekkehustype A strekker seg over tre etasjer og vil ha hele fem soverom, to bad og en solrik takterrasse. Boligen er perfekt egnet som familiebolig eller for de som ønsker å bo enkelt, men samtidig ha god plass rundt seg. Med boligen følger også to garasjeplasser i felles garasjeanlegg.

Vil du på visning?

Våre dyktige boligkonsulenter hjelper deg- helt uforpliktende!

Alle hustyper har i tillegg:
1 egen bod på 5,2-5,8 kvm som ligger utenfor boenhet i parkeringskjeller.

Felles garasjeanlegg med parkeringsplasser på 12,5-16,5 kvm som ligger utenfor boenhet i parkeringskjeller. Det medfølger to parkeringsplasser for boligtype A og én parkeringsplass for boligtype B og C. Det legges til rette for el-billading, og dette kan kjøpes som tilvalg. Det er også mulig å kjøpe en ekstra garasjeplass for kr. 200 000,-.

Standard:

Entré: Alle rekkehusene vil få en flislagt entré med varmekabler i gulv. Alle entréene vil ha god plass til garderobeløsning som kan bestilles som tilvalg hos Sigdal.

Kjøkken: Moderne og lekkert kjøkken levert av Sigdal. Her er over -og underskapene i fargen sand og klassisk hvit, i flott kontrast til hverandre. Integrerte hvitevare fra Electrolux med platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap m/ frys. Laminat benkeplate i fargen Varmgrå Marmor.

Det er mulig å gjøre endringer på kjøkkenet innenfor hele Sigdal sitt sortiment.

Bad: Alle bad leveres flislagt og med varmekabler i gulv (med gulvføler). Grå gulvfliser i kontrast til lyse veggfliser. Baderomsinnredningen består av servant med underskap og speil, vegghengt toalett samt dusj med innfellbare glassdører. Badekar er ikke en del av leveransen, men kan velges som tilvalg. Vaskerommene leveres med flislagt gulv og malte gipsvegger. Varmtvannsbereder er plassert på vaskerom i hustype A og C samt på vaskerom/bad på hustype B.

Det er gode tilvalgsmuligheter på både baderomsinnredning (Comfort) og på fliser (FagFlis Kløfta).

Se prospekt og leveransebeskrivelse for fullstendig leveranse av standard leveranseomfang.

Plantegning

Interiør

59 nye rekkehus på Råholt

Solfaret blir et helt nytt boligfelt med en skjermet og solrik beliggenhet innerst i en blindvei. Fellesarealene vil ha et bilfritt tun, perfekt som samlingspunkt både for store og små. Det vil bli totalt 59 enheter fordelt på tre byggetrinn. Gravingen er nå i gang og byggetrinn 1 er ute for salg.

Solfaret vil bestå av tre ulike rekkehustyper med moderne løsninger og god planløsning. Boligene varierer i størrelse fra 125 – 169 kvm BRA med henholdsvis 3, 4 og 5 soverom. Det er i tillegg gode tilvalgsmuligheter som gjør det mulig å tilpasse boligen etter dine ønsker og behov. For de litt eldre har boligtype C livsløpsstandard.

Alle boligene vil få fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg med heis. Det medfølger to garasjeplasser på rekkehustype A og én parkeringsplass på rekkehustype B og C. Det er mulig å kjøpe ekstra garasjeplass til kr. 200 000,-.

Det er tegnet Dobbeltboligforsikring fra Söderberg & Partners. Det er kjøper som er dekket av forsikringen. Den dekker faste bokostnader med inntil kr 15.000 pr. mnd. i inntil 9 mnd., dersom kjøper ikke får solgt sin gamle bolig før overtakelse av ny bolig.

De 10 første som kjøper vil få én gratis elbil-lader og én elsykkel med på kjøpet!

Ta kontakt med Jørgen Nordli (41 36 52 87) eller Annfinn Elvenes (48 99 41 25) for mer informasjon om prosjektet eller privatvisning.

Nærområdet

Solfaret vil ha en barnevennlig og solrik beliggenhet innerst i en blindvei. Beliggenheten er perfekt for barnefamilien eller for deg som ønsker en roligere hverdag, samtidig som du har kort vei til Råholt sentrum. Råholt kan by på et bredt servicetilbud hvor du har alt du trenger av butikker, spisesteder, barnehager og skoler. Det er også meget gode buss -og togforbindelser til blant annet Oslo (30 min), Lillestrøm (19 min) og Gardermoen (5 min) fra Eidsvoll verk stasjon.

I Råholt sentrum finner du AMFI Eidsvoll, et toppmoderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. Her finner du også apotek, interiørbutikker, vinmonopol og jernvarehandel. Det ligger flere matbutikker i nærområdet, som Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Europris ligger også sentralt til på Råholt.

Det finnes flere restauranter på Råholt. City Thai kan friste med asiatiske smaker, på Ristorante Milano får du italienske og meksikanske retter, og på Sushi Asia Giang får du nydelig sushi. Utover dette byr området også på serveringsstedene Café Bella, Jafs, Råholt Pizza, New Kebabish og Kafe Standpunkt.

Eidsvoll kommune har et rikt kulturtilbud med bibliotek, kulturskole, konserter, forestillinger og foredrag. Det er kort vei til både Jessheim, Lillestrøm og Oslo, som byr på flere gode mat- og kulturopplevelser.

Fra Solfaret er det kort vei til fine turområder sommer som vinter; Hurdalsjøen med småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper (inkl. lysløype), samt turløyper opp til blant annet Mistberget (663 moh), for å nevne noe. Eidsvoll kommune har flotte badeplasser ved Hurdalssjøen, Langton og Prestsand. Det er også flere treningssenter i umiddelbar nærhet, som Trento, Vida Fitness og Puls Letohallen.

Like i nærheten ligger Eidsvollsbygningen, som er et av Norges fremste nasjonalsymboler. Her kan du få omvisninger, gå en kultursti langs området eller besøke Kafé Standpunkt. I sommermånedene kan du ta turen langs Mjøsa med Skibladner, som er verdens eldste operative hjuldamper i rutegående trafikk. Den går mellom Eidsvoll og Lillehammer.

For barn er det flere fritidsaktiviteter å velge i. Området byr på alt fra skolekorps, fotball, håndball, ski, Speideren, 4H, paintball, basketball, turn med mer. I umiddelbar nærhet finner man Råholt bad, et toppmoderne svømmeanlegg med flere basseng- og vannaktiviteter.

Råholt er et familie- og barnevennlig område med flere skoler og barnehager i nærheten. Av barnehager kan Læringsverkstedet, Veslebrunen Steinerbarnehage og Råholtbråtan nevnes. Området sokner til Råholt barneskole og Råholt ungdomsskole.

På Råholt får du et fantastisk kollektivtilbud med både tog og buss. Fra togstasjonen Eidsvoll Verk tar det 30 minutter til Oslo sentralstasjon, 19 minutter til Lillestrøm og 5 minutter til Gardermoen hovedflyplass. Nærmeste busstopp er Ladderud som ligger 5 minutters gange fra Solfaret. Fra busstoppet tar det 4 minutter til Råholt senter, 5 minutter til togstasjonen, 25 minutter til Jessheim og 26 minutter til Sundet i Eidsvoll sentrum. I tillegg er det kort vei til E6, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt med bil.

Ta kontakt

Annfinn Elvenes

Boligkonsulent

48994125annfinn.elvenes@hellvikhus.no

Jørgen Nordli

Prosjektselger

+4741365287jorgen.nordli@hellvikhus.no

Meld din interesse

Ta kontakt!