Hjem
Til salgs Akershus

Tomt 19-nr.1 -DUO

Berte Styris veg 13, 2080 Eidsvoll
Priskr 4 800 000
Offentlige omkostningerkr 30 625
Boligtype Tomannsbolig
Bruks areal (BRA) 114 m²
Soverom 3
BRA-i108

Nyhetsbrev

Vi tar kontakt innen kort tid

1.etg: Åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong og terreng, og bad. Mulighet for soverom.

u.etg: Entré/gang, tre soverom og bad.

Duo er en flott familiebolig med tre romslige soverom, med mulighet for et ekstra. Åpen stue- og kjøkkenløsning samt to bad. Begge badene er flislagte og leveres med dusj, servant og vegghengt toalett. Det er plass til vaskemaskin og tørketrommel, samt mulighet for badekar. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong og terreng på andre siden. Gode parkeringsmuligheter på egen tomt, og plass til å sette opp dobbeltgarasje.

Hvorfor kjøpe nybygg på Solstadlia?

 • Flotte boliger med tilpasningsmuligheter. Vær med å skap ditt hjem!
 • Barnevennlig, med kort vei til skole og barnehager
 • Kort vei til buss og tog
 • Solrik beliggenhet
 • Kjøkken levert av kvalitetsleverandøren Sigdal
 • Flislagte bad
 • Forutsigbare og lave boutgifter
 • Lavere oppvarmingskost sammenlignet med bruktbolig
 • Lave kjøpsomkostninger
 • Fem års garanti på skjulte feil og mangler
 • 0 kr i innskudd – betal hele kjøpesummen inkludert tilvalg ved overtagelse!

Annet

Det vil bli opprettet en huseierforening på feltet hvor beboere vil ha pliktig medlemskap og være pliktig til å betale medlemskontingent.

Selger forbeholder seg retten til å foreta endringer i materialvalg og/eller i konstruksjonen uten forvarsel, dersom dette er nødvendig eller hensiktsmessig f.eks. på grunn av forhold i offentlige vedtak, detaljprosjektering eller materialmangel/forsinkelser. Endringene kan skal ikke medføre vesentlig endring i byggets tilsiktede kvalitet eller funksjon. Det kan også oppstå utsettelser/forsinkelser i anslått fremdrift, feks pga krigen i Ukraina og varemangel/forsinkelser fra leverandører.

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova.

Det tas forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg.

Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Det vises for øvrig til kundetegninger og kjøpekontrakt med vedlegg. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, ”møblerte” plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Tegninger og illustrasjoner i prospektet er kun av illustrativ karakter og er ikke en del av kontrakt.

Jørgen Nordli

Prosjektselger

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid.