Sørumsvingen – ALLE BOLIGER SOLGT!SE BOLIGER OG PRISER

Sluttsolgt

40 boliger solgt

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien inkl flotte parkanlegg

Naturen som nabo

 Et nabolag for deg som verdsetter skogens ro og landlige omgivelser,

Det er et nabolag for deg som verdsetter skogens ro og landlige omgivelser, men som samtidig ønsker kort avstand og effektiv kommunikasjon til storbyen. 

BoligtyperBolig i rekke og leiligheter
Antall enheter40
Prisnivå2.790.000 – 4.150.000,-

Landlig idyll en halvtime fra byen

Sørumsvingen på Sørumsand er et helt nytt nabolag for deg som ønsker et praktisk og moderne hjem, med herlig natur og fantastiske friluftsmuligheter rett utenfor døren. Det er et nabolag for deg som verdsetter skogens ro og landlige omgivelser, men som samtidig ønsker kort avstand og effektiv kommunikasjon til storbyen.

På idylliske Sørumsand bor du vakkert og fritt – en halvtimes togtur fra Oslo.

Det skal bygges en rik sammensetning av boliger for ulike aldersgrupper, i en helhetlig utvikling bundet sammen av attraktive fellesområder, så her møter du et varmt og levende lokalsamfunn i det som er et satsningsområde i rask vekst.

I Sørumsvingen på Sørumsand ligger alt til rette for et sunt og aktivt liv for store og små.

Vi bygger nye boliger

Vi i Hellvik Hus vil bygge en god blanding av arealeffektive eneboliger i kjede og romslige 3-romsleiligheter. 

Forskjellige boligtyper på feltet vil gi et varierende og godt bomiljø. Boligene i kjede vil få solrike uteplasser på bakkeplan og på takterrasse. Leilighetene vil få terrasse på mark eller luftig balkong.

Begge boligtypene vil få hver sin garasje. Både leilighetene og eneboligene i kjede vil få god og tidsriktig standard med lyse flater og gjennomtenkte planløsninger.

Nøkkelord er kjøkken fra Sigdal, flislagte bad, flislagt gang med gulvvarme, vinduer som gir rikelig med lysinnslipp og gode møbleringsmuligheter.

Ta kontakt for mer informasjon om prosjektet, eller en visning i vårt nye visningssenter på tomten!

Nærområdet

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Området som nå utvikles ligger noen få hundre meter fra sentrum av tettstedet Sørumsand i Akershus, nær skoler, idrettsanlegg, togstasjon og et bredt handels- og servicetilbud som omfatter Vinmonopolet og flere dagligvarebutikker. Samtidig bor du bokstavelig talt rett ved skogkanten, en inngangsport til kilometervis med tur- og skiløyper året rundt.

Fra Sørumsand stasjon tar det kun 28 minutter med toget til Oslo S, med to avganger i timen både morgen og ettermiddag. Til Lillestrøm bruker toget bare 16 minutter. På Sørumsand bor du dessuten bare en halvtimes kjøretur fra hovedflyplassen på Gardermoen. Satsningsområdet Sørumsand kommer til å vokse i årene som kommer, og vil bli en stadig mer attraktiv destinasjon for familier med Oslo som arbeidsmarked.

Flott beliggenhet og nærhet til marka

Området

Området ligger rolig og tilbaketrukket til i Sørumsand, med kort vei til byen og alt av servicetilbud.

Tidsavstander i bil

Lillestrøm ca. 20 minutter
Oslo ca. 35 minutter
Oslo lufthavn Gardermoen ca. 10 minutter
Jessheim ca. 30 minutter
Strømmen ca. 25 minutter

Butikker

I nærområdet ligger Sørumsand sentrum med Fokus butikksenter. Her finner du flere butikker som Coop Extra, Vinmonopilet, apotek og frisør. I Sørumsand finner du også butikkene Kiwi, Rema1000 og Bunnpris.

Turmuligheter

Sørumsvingen ligger bokstavelig talt rett ved skogkanten, en inngangsport til kilometervis med tur- og skiløyper året rundt.

Kollektivtilbud

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via tog og buss. Fra Sørumsand stasjon tar det kun 28 minutter med toget til Oslo S, med to avganger i timen både morgen og ettermiddag. Til Lillestrøm bruker toget bare 16 minutter.

Barnehage

Læringsverkstedet planlegger bygging av ny barnehage på feltet, med estimert ferdigstillelse i 2021. Utover dette er et også flere barnehager i området.

Skole

Sørumsand byr på både barneskole, ungdomsskole og videregående skole.

Kultur og idrett

Sørumsand byr på idrettsanlegg og flere ode idrettstilbud for barn og unge.

Geir Nyland

Prosjektmegler

+4790173888gn@eiendomsmegler1.no

Øyvind Tønsberg

Prosjektmegler

+4795887677oyvind.tonsberg@em1oav.no

Kontakt oss