Agder

Prisgunstig eneboligtomt Arnevika – Eydehavn, Arendal

Arnevika – Eydehavn
Priskr 400 000
Størrelse 1 890 m²
Terreng Naturtomt – lett å opparbeid
Byggeklausul Ja

Tomten ligger sentralt til på idylliske og sjønære Arnevik – øst i Arendal kommune og er en del av et tun av spredt bebyggelse med egen felles privat vei opp fra forsamlingshuset på Arnevik. Det er bygd og planlegges et par nybygg i området. Lite trafikk og rolige omgivelser rundt med hestebeiter og skog omkring

Tomten er i dag naturtomt og relativt flate og ukompliserte å opparbeide. Den består stort sett av synlig fjell, løsmasser og lav vegetasjon. Kommunal vann- og kloakkledning ligger i umiddelbar nærhet til tomtegrensene. Det er privat felles grusvei inn i området. Tomten innehar byggeklausul med Hellvik Hus Arendal.

Det er mulig å velge boliger i hele hus-sortimentet til Hellvik Hus, eventuelt om man ønsker en mer kundetilpasset bolig så er også det mulig. Mulighet for noe egeninnsats. Se forøvrig forslag til hustyper på www.hellvikhus.n

Solforhold

Området er relativt flatt med gode solforhold

Barnevennlig

Barnehage like ved idrettsanlegget på Vatnebu. Kilsund barneskole og ny ungdomsskole på Saltrød

Naturen som nabo

Flotte naturområdet i umiddelbar nærhet. Yndet for småbåt og bading

Nærområdet

Flotte naturområder i umiddelbar nærhet. Området rundt Skinnfelltangen og Tonjesholmen byr på sjeldne fine naturhavner og er et yndet område for småbåter og bading om sommeren. Flosta Idrettslag er en aktiv idrettsklubb med eget klubbhus og ny kunstgressbane. Barnehage like ved idrettsanlegget på Vatnebu. Barnehage på Arnevik. På Arnevik ligger eget kretslokale, med en del aktivitet.

På Narestø er det bryggeanlegg med mulighet for kjøp/leie.
Flosta Motorbåtforening har eget klubbhus og bryggeanlegg.
Nærmeste skole er Kilsund, barneskole . Ungdomsskolen er den nye skolen på Saltrød.

Adkomst

Fra Arendal kjører du RV410 mot Tvedestrand. Ved Løvøykrysset tar du av til Flosta kirke / Narestø. Kjør over Løvøybroa, forbi Arnevik, og sving opp bakken til høyre rett foran Arnevik Forsamlingslokale. Herfra er det grusvei frem til tomtene på høyre side.

Kontakt selger for befaring og videre kostnadsgjennomgang for boliger.

Meld din interesse

Ta kontakt:

Margareth Jorgensen

Margareth Aa. Jørgensen

Boligkonsulent/byggingeniør

97651311margareth.jorgensen@hellvikhus.no
Ørnulf Songe HH Arendal

Ørnulf Songe

Avdelingsleder

90160730ornulf.songe@hellvikhus.no