Til salgs Porsgrunn

Svært attraktiv enebolig tomt, Muleåsen – Porsgrunn

Mule, 3944 Porsgrunn
Priskr 2 950 000
Størrelse 789 m²
Byggeklausul Ja

Tomten har en meget attraktiv beliggenhet på Mule, rett ved Mule Varde, ca. 6 km fra Porsgrunn sentrum og kun 1 km til Olavsberget badeplass og 1 km til Skjelsvikbukta.

Området er solrikt, med en fantastisk sjøutsikt. Barnevennlig, med kort vei til skoler og barnehage. Badeplasser, båthavner og strender i umiddelbar nærhet.

Solforhold

Solrikt område

Barnevennlig

Kort vei til barnehage og skoler

Badeplass

Kort vei til strand og badeplass

Utsikt

Fantastisk sjøutsikt

Tomten vil bli fradelt fra gnr. 59 bnr. 66 i Porsgrunn kommune og har betegnelsen tomt nr. 9 på området BFS1.

Tomten overleveres byggeklare med vei, vann og kloakk til tomtegrense. Den ligger i relativt flatt terreng. Angitte tomtestørrelse er ca. areal, og vil kunne endres noe ved endelig oppmåling. Tomten vil ha kommunal adkomst.

Tomten vil bli tildelt sin ideelle andel og i fellesskap være ansvarlige for drift og vedlikehold av lekeplass.

Utbyggingsområde

Bolig område består av 5 frittliggende eneboligtomter og 1 tomannsboligtomt. På resten av området vil det bli bygget eneboliger i kjede.

Salgsbetingelser

Tomten selges med byggeklausul til TVB Bolig AS.
Selger er svært fleksibel med hensyn til hva som bygges. I utgangspunktet tilbys boliger fra TVB Bolig sin egen huskatalog fra Hellvik Hus, men det er også mulig å få arkitekttegnet bolig etter eget ønske. Imidlertid er det en forutsetning at TVB Bolig AS beholder retten til å bygge huset over grunnmuren, og minimum får levere råbygg.
Ved spørsmål, vennligst ta kontakt med en av våre boligkonsulenter.

Priser/omkostninger

I tillegg til prisen kommer omkostninger til dokumentavgift på 2,5 % av kjøpesum, kr 585,- i tinglysningsgebyr for skjøte, samt eventuelt tinglysning av pantedokument kr. 585,- pr. stk. og grunnboks utskrift kr. 172,-. I tillegg kommer kommunale tilknytningsavgifter.
Oppgjørsform: Depositum kr. 50 000,- betales ved signering av kjøpsbekreftelse og blir stående på klientkonto, resterende kjøpesum + omkostninger forfaller til betaling før overskjøting.

Finansiering

Vår bankforbindelse Sparebank 1 Telemark vil kunne tilby tilbud på finansiering. Kontakt et av kontorene i Grenland for en hyggelig prat.

Kontakt oss

Ta kontakt

Hans Gaarder Bjærke

Boligkonsulent

911 18 847hgb@tvbbolig.no