Til salgs Bryne

Bjørnøyavegen 6 – Bryne

Bjørnøyavegen 6, 4344 Bryne
Priskr 6 190 000
Offentlige omkostningerkr 66 222
Boligtype Enebolig
Bruttoareal (BRA) 179 m²
Soverom 4 (5)

Etasjer: 3
Bod: 6,8 m²

Boligene leveres klar for maler og parkett.

Eleganse og funksjonalitet

På innsiden kan du nyte opplevelsen av eleganse og funksjonalitet som denne topp moderne eneboligen gir. Mens bi-inngang kan ta imot yttertøy, sølete sko og kanskje til og med hundens våte poder, kan hovedentreèn holdes skinnende ren. Heretter trenger du ikke å være redd for å ønske uanmeldte gjester velkommen inn.

Hovedinngangen byr dessuten på romslig garderobe og gjestetoalett. I denne etasjen får du også en stue, som for eksempel kan gjøre stor suksess som samlingssted for venninne-eller kompisgjengen til de håpefull barna eller ungdommene i huset.

Luftig, mye glass og god romfølelse

Oppe i annen etasje åpner det seg et luftig allrom med stue, kjøkken og direkte utløp til den deilige, lune terrassen og hagen mot sørvest.

Her ligger alt til rette for å nyte gode sommerdager, med kaffekoppen om morgenen, og grilling og noe godt i glasset når ettermiddagen siger innover terrassen. I denne etasjen er også soverommet for foreldre plassert, med lett tilgang til morgenkaffe og ro – mens ungene leker i andre etasje.

Store vinduer som er rause med dagslyset, bidrar til å forsterke den allerede gode romfølelsen. I andre etasje er bad, barnesoverom, og tilhørende koselig loftsstue – som også kan gjøres om til ekstra soverom.

Meld din interesse

Vil du vite mer om denne boligen? Ta kontakt!