Til salgs Bryne

Bjørnøyvegen 60 – Bryne

Bjørnøyvegen 60, 4344 Bryne
Priskr 5 590 000
Offentlige omkostningerkr 72 842
Boligtype Enebolig
Soverom 3 (4)

Etasjer: 2
Bod: 5 m²

Boligen leveres klar for maler og parkett.

Denne eneboligen ligger i tilbaketrukket blindgate, der du kan bo passelig skjermet og nyte livets gang – og noen ganger livets ro. Her kan du la ungene boltre seg ute med tilgang til lekeplasser, idrettsanlegg og fri natur.

Eleganse og funksjonalitet

På innsiden kan du nyte opplevelsen av eleganse og funksjonalitet som denne topp moderne eneboligen gir. Fra carporten følger du den hellene til hoveddøren og inn i entrén, hvor også det er tilgang til etasjen bad/wc. Videre inn i boligen kommer du til kjøkken og stue – hvor rommets størrelse også gir mulighet for en avdeling til eget kontor, gjesterom eller ekstra soverom.  

Fra kjøkkenet er det utgang til terrasse og hagen, hvor det på fine dager er plass til både å fostre den neste Bundesliga-profilen fra Bryne eller slå et slag crockett.

Luftig, lyst og familiepraktisk

Oppe i annen etasje åpner det seg en luftig loftstue med takvinduer og mye lys. 3 soverom, et stort bad med tilknytning til eget vaskerom og bod er også en del av planløsningen. «Foreldresoverommet» som er etasjens største, har også et walk-in-closet. Det liker vi! 

En praktisk bod lar deg også stue vekk noe av det som du ikke vil ha i sportsboden i 1. etasje.

Klassisk og moderne preg

Disse 4 eneboligene som grenser mot det store frimorådet i øst, byr på et spennende arkitektonisk uttrykk – med en sammenheng der den røde tråden løper fra bolig til bolig. De store takviduene gir godt lys inn i 2. etasje – kanskje blir dette familiens kjekke samlingssted?

Alle boligene vil få vekselvis stående og liggende kledning.

Vil du på visning?