Solfaret på Råholt

Et hyggelig og barnevennlig boligområde!

Bygging pågår

De første har flyttet inn, og det er også innflytningsklare rekkehus til salgs!

Familievennlig

Råholt er et familie- og barnevennlig område med flere skoler og barnehager i nærheten. 

Naturen som nabo

Fra Solfaret er det kort vei til fine turområder sommer som vinter
BoligtyperRekkehus
Antall enheter59
Prisnivå5.550.000 – 6.250.000,-

59 nye rekkehus på Råholt

Solfaret blir et helt nytt boligfelt med en skjermet og solrik beliggenhet innerst i en blindvei. Fellesarealene vil ha et bilfritt tun, perfekt som samlingspunkt både for store og små. Det vil bli totalt 59 enheter fordelt på tre byggetrinn. Gravingen er nå i gang og byggetrinn 1 er ute for salg.

Solfaret på Råholt vil bestå av tre ulike rekkehustyper med moderne løsninger og god planløsning. Boligene varierer i størrelse fra 125 – 165 kvm BRA med henholdsvis 3, 4 og 5 soverom. Det er i tillegg gode tilvalgsmuligheter som gjør det mulig å tilpasse boligen etter dine ønsker og behov. Boligtype C livsløpsstandard.

Alle boligene vil få fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg med heis. Det medfølger to garasjeplasser på rekkehustype A og én parkeringsplass på rekkehustype B og C. Det er mulig å kjøpe ekstra garasjeplass til kr. 200 000,-.

Ta kontakt med Jørgen Nordli (41 36 52 87) for mer informasjon om prosjektet eller privatvisning.

Bilde av demobolig

Bilder fra demobolig!

Nærområdet

Solfaret på Råholt vil ha en barnevennlig og solrik beliggenhet innerst i en blindvei. Beliggenheten er perfekt for barnefamilien eller for deg som ønsker en roligere hverdag, samtidig som du har kort vei til Råholt sentrum. Råholt kan by på et bredt servicetilbud hvor du har alt du trenger av butikker, spisesteder, barnehager og skoler. Det er også meget gode buss -og togforbindelser til blant annet Oslo (30 min), Lillestrøm (19 min) og Gardermoen (5 min) fra Eidsvoll verk stasjon.

I Råholt sentrum finner du AMFI Eidsvoll, et toppmoderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. Her finner du også apotek, interiørbutikker, vinmonopol og jernvarehandel. Det ligger flere matbutikker i nærområdet, som Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Europris ligger også sentralt til på Råholt.

Det finnes flere restauranter på Råholt. City Thai kan friste med asiatiske smaker, på Ristorante Milano får du italienske og meksikanske retter, og på Sushi Asia Giang får du nydelig sushi. Utover dette byr området også på serveringsstedene Café Bella, Jafs, Råholt Pizza, New Kebabish og Kafe Standpunkt.

Kulturtilbud

Eidsvoll kommune har et rikt kulturtilbud med bibliotek, kulturskole, konserter, forestillinger og foredrag. Det er kort vei til både Jessheim, Lillestrøm og Oslo, som byr på flere gode mat- og kulturopplevelser.

Fra Solfaret er det kort vei til fine turområder sommer som vinter; Hurdalsjøen med småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper (inkl. lysløype), samt turløyper opp til blant annet Mistberget (663 moh), for å nevne noe. Eidsvoll kommune har flotte badeplasser ved Hurdalssjøen, Langton og Prestsand. Det er også flere treningssenter i umiddelbar nærhet, som Trento, Vida Fitness og Puls Letohallen.

Like i nærheten ligger Eidsvollsbygningen, som er et av Norges fremste nasjonalsymboler. Her kan du få omvisninger, gå en kultursti langs området eller besøke Kafé Standpunkt. I sommermånedene kan du ta turen langs Mjøsa med Skibladner, som er verdens eldste operative hjuldamper i rutegående trafikk. Den går mellom Eidsvoll og Lillehammer.

Aktiviteter

For barn er det flere fritidsaktiviteter å velge i. Området byr på alt fra skolekorps, fotball, håndball, ski, Speideren, 4H, paintball, basketball, turn med mer.

I umiddelbar nærhet finner man Råholt bad, et toppmoderne svømmeanlegg med flere basseng- og vannaktiviteter.

Vil du på visning?

Råholt er et familie- og barnevennlig område med flere skoler og barnehager i nærheten. Av barnehager kan Læringsverkstedet, Veslebrunen Steinerbarnehage og Råholtbråtan nevnes. Området sokner til Råholt barneskole og Råholt ungdomsskole.

På Råholt får du et fantastisk kollektivtilbud med både tog og buss. Fra togstasjonen Eidsvoll Verk tar det 30 minutter til Oslo sentralstasjon, 19 minutter til Lillestrøm og 5 minutter til Gardermoen hovedflyplass. Nærmeste busstopp er Ladderud som ligger 5 minutters gange fra Solfaret. Fra busstoppet tar det 4 minutter til Råholt senter, 5 minutter til togstasjonen, 25 minutter til Jessheim og 26 minutter til Sundet i Eidsvoll sentrum.

I tillegg er det kort vei til E6, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt med bil.

Velkommen til Solfaret på Råholt!

Flott beliggenhet og nærhet til marka

Området

Råholt er et tettsted i Eidsvoll kommune, som ligger 13 km nord-øst for Gardermoen hovedflyplass. Området har de siste årene vært i stor vekst og huser i overkant av 13.000 mennesker. Råholt er et fantastisk sted med kort vei til alt, samtidig som det er skjermet og rolig for barn.

Tidsavstander i bil

Gardermoen – 15 minutter
Jessheim – 15 minutter
Lillestrøm – 30 minutter
Eidsvoll – 15 minutter
Hamar – 55 minutter
Oslo – 40 minutter

Butikker

I Råholt sentrum finner du Råholt senter (AMFI Eidsvoll), et toppmoderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. Her finner du også apotek, interiørbutikker, vinmonopol og jernvarehandel. I nærheten ligger også Råholtgutua senter som inneholder både treningssenter og diverse butikker. Det ligger flere matbutikker i nærområdet.

Turmuligheter

Fra Solfaret er det kort vei til fine turområder sommer som vinter; Hurdalsjøen med småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper (inkl. lysløype), samt turløyper opp til blant annet Mistberget (663 moh), for å nevne noe. Eidsvoll kommune har to flotte badeplasser ved Hurdalssjøen, Langton og Prestsand. Begge er barnevennlige med fine sandstrender, og er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Kollektivtilbud

Det kort vei til Oslo og Gardermoen. Nærmeste busstopp er Ladderud som ligger 5 minutters gange fra Solfaret. Fra busstoppet tar det 4 minutter til Råholt senter, 5 minutter til togstasjonen, 25 minutter til Jessheim og 26 minutter til Sundet i Eidsvoll sentrum. Fra togstasjonen Eidsvoll Verk tar det 30 minutter til Oslo sentralstasjon, 19 minutter til Lillestrøm og 5 minutter til Gardermoen hovedflyplass.

Barnehage

Råholt er et familie- og barnevennlig område med flere barnehager i nærheten. Læringsverkstedet, Veslebrunen Steinerbarnehage og Råholtbråtan kan nevnes.

Skole

Området sokner til Råholt barneskole og Råholt ungdomsskole.

Kultur og idrett

For barn er det flere fritidsaktiviteter å velge i. Området byr på alt fra skolekorps, fotball, håndball, ski, Speideren, 4H, paintball, basketball, turn med mer. I umiddelbar nærhet finner man Råholt bad, et toppmoderne svømmeanlegg med flere basseng- og vannaktiviteter. Det er også flere treningssenter i umiddelbar nærhet, som Trento, Vida Fitness og Puls Letohallen

Jørgen Nordli

Prosjektselger

Meld din interesse