Hjem
Til salgs Hol

Balanse – Tomt 7

Fjelljom i Skurdalen, 3580 Geilo
Priskr 4 015 000
Størrelse 1 032 m²
Terreng Lett opparbeidbare jordtomter
Byggeklausul Ja

Prisen inkluder tomt og bolig

Om boligen Balanse

Vakkert, moderne og praktisk hus med alt du trenger på ett plan. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har store vindusflater og en bod med egen utgang. Boden kan benyttes som vaskerom. Balanse har to separate soveroms fløyer med egne bad. Et bad for de voksne, med eget garderoberom, og et for barna – eller besøkende. Utendørs er Balanse tilrettelagt for solrike dager, med overbygd uteområde hvor en kan plassere utemøbler og grill.

Materialvalg Balanse

Miljøvennlige eksteriør materialer med lav vedlikeholds frekvens. Ferdig behandlet kledning. Vinduer, dører og detaljer i balansert kontrastfarge som forsterker det arkitektoniske utrykket.
Interiør i lys og mordene stil. Slette vegger, glatt listverk. Innredninger fra JKE DESIGN, med grå og hvite fronter med eikekant. Gulv fra Pergo i lekker og slitesterkt laminat. Slette kompakte dører med moderne detaljer. Glatt listverk.
Innholdsrik og god standard.
Leveransebeskrivelse og salgsmaterialer kommer.

Ta kontakt

Meld din interesse

Området

Området kjennetegnes av variert og flott fjellnatur. Rolig og naturskjønne omgivelser med turmuligheter rett utenfor døren.

Familievennlig

Kort vei til Geilo og alt som trengs for hele familien. Gang- og sykkelvei fra boligfeltet til skole, barnehage og kollektivtilbud i umiddelbar nærhet.

Naturen som nabo

Turområder i umiddelbar nærhet. 5 min til Skurdalsfjorden eller Kikut som utgangspunkt for sti, tur, sykkel, langrenn og alpint.

Nærområdet

Fjellbygda Skurdalen ligger 900 meter over havet og har uendelige muligheter for de som ønsker seg et liv på fjellet, tett på naturen, med mer plass og et roligere liv. Området kjennetegnes av Skurdalsfjorden, variert og flott fjellnatur, rolig og naturskjønne omgivelser med turmuligheter rett utenfor døren.

Vi kan tilby store tomter, god plass, masse natur og fellesområder med bl.a. andelshage og grillplass. Barna har fått avsatt et eget område, hvor det planlegges akebakke, og det kan bygges barhytter, trehytter og lignende, alt på barnas premisser. I nærområdet er det kort vei for skitur, fottur, sykkeltur, bade, fiske, jakte m.m.