Hjem
En flott trapp er noe av det første du ser når du går inn i huset.

Bli med inn i denne store eneboligen i Oslo sentrum bygget av Hellvik Hus Øst

– Kundene har tatt mange gode valg. Alt passer inn og alt er gjort med mening, sier prosjektleder Tommy Musæus.

På Tåsen sentralt i Oslo har Hellvik Hus Øst bygget tre flotte eneboliger i funkis-stil på vegne av eiendomsutvikler Espen Fasting.

Vi har vært på besøk i en av eneboligene sammen med Tommy Musæus, prosjektleder i Hellvik Hus Øst.

– Kundene har påvirket mye og skreddersydd boligen akkurat slik de ønsket den. Alt i fra fargevalg og tapet, til parkett, trapp, fliser, peis og mye mer. De har tatt veldig mange gode valg. Alt passer inn og er gjort med mening, sier Musæus.

Se video fra boligen her!

Tre plan

Boligen går over tre plan og har blant mye annet takterrasse, treningsrom, en egen praktikantdel som benyttes av barna og en garasjekjeller under bakken.

På Tåsen i Oslo har Hellvik Hus Øst bygget tre funkisboliger.

Underetasje

I underetasjen befinner praktikantdelen seg. Foreløpig benyttes denne av de eldste barna når de er hjemme på besøk. I tillegg er boligen utstyrt med vaskerom, teknisk rom og trimrom, samt gang videre ned til garasjekjeller.

Trapp ned til underetasje.
Vaskerom i underetasjen.
Treningsrom
Garasjekjeller under bakken.

Mellometasje

Mellometasjen består blant annet av hovedinngang, gjestetoalett, to soverom med hvert sitt bad pluss walk in closet, kontor og en flott, påkostet trapp.

Når man går inn i huset er noe av det første man ser den flotte trappen.
Detalj fra trappen.
Delikate trappetrinn
Detalj bad.
Praktisk benk i dusj.

Overetasje

Overetasjen er lekker og åpen, med en stor stue og et stort kjøkken i ett. En vakker peis glir godt inn i rommet, og parketten Her er det i tillegg utgang til terrasse (med trapp videre opp til takterrasse).

– Dette er voksne mennesker som har gjort seg en del erfaringer i livet. Her har de fått anledning til å bygge drømmehuset sitt. De har tatt med seg all erfaringen sin, og satt i stand en meget kreativ og fin bolig, sier Musæus.

Peis
Kjøkken levert av Sigdal.
Fliser på kjøkkenet.
Flotte detaljer på skapdørene.

Interiørdesigner

Kundene i denne boligen har fått kreativ hjelp til plantegning og design, samt valg av farger, tapet og lignende av Kaja Hanevold / KH Interiørdesign.

Leverandører

I boligen har en rekke av Hellvik Hus sine samarbeidspartnere levert produkter og løsninger.

Blant annet er trappen fra Trapperingen Tre Trapp, dører fra Bygg1, kjøkken og bad fra Sigdal, vinduer fra Nordan, ventilasjonsanlegg fra Flexit og kledning samt terrassebord fra XL Bygg Knatterudfjellet.

Parketten i huset er levert av Boen. Kunst på veggen er av Cathrine Knudsen.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!