Til salgs Agder

Støle – Prosjekterte eneboliger med store, romslige tomter, carport og takterrasse

Støleveien, 4887 Grimstad
Priskr 4 334 999
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 132 m²
Primærrom (P-rom) 99 m²
Soverom 3

Kort om prosjektet

BoligSoveromBRAPris Status
Bolig 13132 m²SOLGT!
Bolig 23132 m²4.334.999,-Ledig
Bolig 33132 m²4.334.999,-Ledig
Bolig 43132 m²4.344.999,-Ledig

Velkommen til Støleveien! Her skal det bygges fire eneboliger med fokus på gode uteområder. Tomtene er romslige med god boltreplass. Her kan du lage din egen grønnsakshage med frukttrær og fortsatt ha plass til både bålpanne og hengekøye.

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Turterreng
  • Garasje/P-plass
  • Balkong/terrasse

Beskrivelse

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid

Litt vest for Grimstad sentrum ligger Støle, et trivelig og landlig sted som passer for deg som ønsker å bo i et rolig område litt utenfor byen.
Her bor du landlig, med utsikt utover jorder og skogkledde heier.
Hvis du er på jakt etter en enebolig med god plass rundt deg er du kommet til rett plass.

Totalt kommer det fire boliger i dette prosjektet, hvorav den første blir lagt ut for salg nå. Boligene er prosjekterte og føres opp etter avtale med kjøper.

Om boligene

Det er fire like boliger som planlegges oppført, vi begynner med tomt 3 først.
Inngangsplanet er hovedplan og her finner vi en entré med god plass til garderobe, en bod, bad med praktisk nisje til vaskemaskin og stue og kjøkken i et. Stuen og spiseplass har store vindusflater som slipper inn mye dagslys. Her er det tilgang rett ut i hagen. I annen etasje er det tre soverom, et bad og en loftsstue med tilgang til en takterrasse mot vest.

Boligen leveres med carport og utvendig bod.

Boligen leveres nøkkelferdig. Ta med hvitevarene og lampene og flytt rett inn. For nærmere informasjon om leveranse, kontakt boligkonsulent.

Tomten

Tomten er sørvendte og solrik. Her er en sjelden mulighet til å få drømmehagen. Tomten har godt jordsmonn, kjøkkenhagen har aldri vært nærmere virkeligheten enn her. Her er det også plass til drivhus. Det er gode muligheter for møblering og å skape seg herlige soner ute. I og med at tomten er flat, lar den seg utnytte til det fulleste. Her har du muligheten til å oppfylle hagedrømmen.

Nærområdet

Støle er et rolig område. Her er det en blanding av frittliggende bebyggelse og jordbruk. Den aktuelle boligen som er til salgs ligger ca. 3 km unna skole og barnehage. Det er tilnærmet flatt hele veien på trygg gang- og sykkelsti. Det 8km til Grimstad sentrum, på vei til skole og barnehage.

Naturopplevelsene kan stå i kø i dette området hvis en ønsker det. Nærområdet byr på fantastiske friområder med utallige tur og bademuligheter.

Idylliske Morviga ligger noen få minutters gange bortenfor. Her kan man vasse trygt, eller fange strandkrabber med blåskjell eller fiske fra svabergene.

Reddalskanalen ligger et par hundre meter bortenfor og det er kort vei å padle ut til sjøen eller opp til Landvikvannet og Reddalsvannet.

Kort fortalt har Støle mye å by på i trygge omgivelser. Velkommen til ditt nye hjem.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt.

Margareth Jorgensen

Margareth Aa. Jørgensen

Boligkonsulent/byggingeniør

97651311margareth.jorgensen@hellvikhus.no

Kontakt oss