Boliger til salgs
Til salgs Midt-Telemark

Prosjektert enebolig i Nordbøåsen

Nordbølia 44, Bø i Telemark
Priskr 5 690 000
Offentlige omkostningerkr 17 250
Boligtype Enebolig
BRABYA 190 m² 112 m²
Primærrom (P-rom) 182 m²
Soverom 4

Nordbøåsen er et svært attraktivt boligområde beliggende vest for Bø sentrum med gang- og sykkelvei til sentrum. 

Området er ypperlig for småbarnsfamilier og for de som setter pris på nærhet til naturen, og samtidig ønsker nærhet til et levende sentrum med mange hyggelig møteplasser.  

Det er opparbeidet lekeplasser, og man har tilgang til hyggelige friarealer på området. Nordbøåsen ligger svært solrikt til og har flott utsikt mot Lifjell.


Vi har også boliger i andre prisklasser som passer på denne tomten – ta kontakt for nærmere informasjon!

Butikker

I Bø sentrum finner du de fleste handels- og servicetilbud innen dagligvare, klesforretninger, sport, elektro, rørlegger, frisører, treningssentre, Vinmonopolet og Biltema for å nevne noen samt en rekke andre tilbud på Bøsenteret og Sønstebøtunet. I tillegg er det flere serveringssteder og hyggelige møteplasser for å ta en bedre middag eller bare en god kopp kaffe med venner.

Turmuligheter

Området ligger tett inntil mange turmuligheter både sommer og vinter der det er etablert lysløype og tilgang til flott turterreng og mange fine turstier. Vinterstid er lysløypen knyttet til det preparerte løypenettet i bygda.

Kollektiv tilbud

Bø jernbanestasjon er trafikknutepunkt med rikelig med togavganger til Oslo S og Stavanger. Fra jernbanestasjonen er det også god bussforbindelse til Haugesund, Oslo og Sandefjord lufthavn. Jernbaneområdet har egen parkeringsplass med langtidsparkering.

Skole

Boligene sokner til Bø barneskole med SFO ordning og Bø Ungdomsskole. Det er videregående skole i Bø, og Universitetet i Sørøst-Norge er et svært populært studiested med sine 37 studietilbud på Campus Bø.

Barnehage

I Bø er det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager med kort avstand til de forskjellige boligområdene.

Kultur og idrett

Idrettslaget Skarphedin er allsidig med egne grupper for alpin, barneidrett, fotball, friidrett, håndball, langrenn, svømming, sykkel og vollyball.
I Bø ligger Telemarkshallen med innendørs fotballbane i tillegg til utendørsbaner på Sandvoll.
Bø har eget kulturhus som byr på konserter, teater og revyer der det også er kino og håndballhall i tillegg til svømmehall.

Meld din interesse

Ta kontakt: