Til salgs Drammen

Moderne, enebolig attraktivt beliggende – 5 sov – 3 bad – Mulighet for utleiedel – Dobbel carport – Terrasse på 45m²

Korvaldveien 103B, 3050 Mjøndalen
Priskr 7 790 000
Offentlige omkostningerkr 53 740
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 206 m²
Soverom 5
Totalpriskr 7 843 740

Oppdragsansvarlig

Liavaag Eiendom AS / Morten Liavaag

Selger/Utbygger

Abrahamsson & Haugstvedt AS
Org.nr. 983 543 847
Adresse: Gamle Riksvei 235, 3055 Krokstadelva

Hjemmelshaver er: RK Eiendomsinvest AS, Orgnr. 989561146

Betegnelse

Gnr. 215 Bnr. 485 i Drammen kommune

Byggeår

Estimert ferdigstillelse Q2 2025

Arealer og fordeling per etasje

Totalt BRA ‘172 kvm består av:
– BRA-i (internt bruksareal): 165 kvm
– BRA-e (eksternt bruksareal): 6,5 kvm
– TBA (terrasse-/balkongareal) 45,5 kvm

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:
Første etasje:
– BRA: 82,7 m²
– BRA-i: 82,7m²

Andre etasje:
– BRA: 82,7 m²
– BRA-i: 82,7m²

Carport på 41,5 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tegninger.
Arealene er beregnet med utgangspunkt i NS 3940:2023.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 165 kvm, Bruksareal: 206 kvm, BRA-i:165 kvm , BRA-e: 6,50 kvm , TBA: 45,50 kvm
Rom som er P-rom: 1.etg: Entre, trapp, stue, bad/vaskerom, bad og tre soverom
2.etg: Stue/kjøkken, gang, bad og to soverom

Plantegninger

Presentasjon Korvaldveien 103B

I barnevennlige og attraktive omgivelser i Mjøndalen planlegges det nå oppføring av en flott, moderne enebolig over to plan. Boligen er rammegodkjent, og estimert ferdigstillelse Q2 2025.

Tomten det skal bygges på er flat og solrik, og gårdsplassen blir dekket med grus. Bilene parkeres i en carport på ca. 30,5 kvm med tilliggende sportsbod, og over blir det etablert en sydvestvendt terrasse på ca. 45 kvm med adkomst fra stuen i 2. etasje.

Boligens 1. etasje vil bestå av en pen entré, et bad/wc/vaskerom, et bad/wc, tre gode soverom og en romslig tv-stue. Etasjen over vil inneholde et stort allrom som utgjør stue og kjøkken, og det er et bad/wc i hendig nærhet til to gode soverom. Kjøkkenet fra JKE Design vil ha integrerte hvitevarer, og i allrommet monteres det peisovn.

Eiendommens kvaliteter
– Prosjektert, frittliggende enebolig.
– Mulighet for utleiedel i 1. etasje.
– Barnevennlig og attraktivt område.
– Carport på ca. 30,5 kvm med bod.
– Dels opparbeidet tomt på 468 kvm.
– Gruslagt gårdsplass og carport.
– Sydvestvendt terrasse på ca. 45 kvm.
– Pen entré med varme i flislagt gulv.
– Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning.
– Peisovn mellom stue og kjøkken.
– Moderne og velutstyrt JKE-kjøkken.
– Tv-stue på ca. 18,4 kvm i 1. etasje.
– 2 bad/wc og et bad/wc/vaskerom.
– 5 gode soverom, ett med garderobe.
– Lagring i sportsbod på ca. 6,5 kvm.
– Varmtvannsbereder på ca. 200 liter.
– Boligen får balansert ventilasjon.

Hvorfor kjøpe nytt?
– Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.
– Lavere dokumentavgift.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Tidsriktige materialer og høy bokomfort.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og attraktivt boligområde i Mjøndalen i Drammen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, lysløype, skiløyper, idrettshall og badeplass m.m.
Fra boligen er det også kort vei til flotte treningsfasiliteter. Mjøndalen IF har et bredspektret idrettstilbud for alle aldre og byr blant annet på nyoppført stadionanlegg, kunstgressbaner og idrettshall. Her finner du også Stamina treningssenter, og rett ved hallen ligger Vassenga Kunstis. Videre har Eiker Golfklubb en 9-hulls bane på Portaasen.

Drammenselva ligger like i nærheten med tursti, idylliske rasteplasser og fine fiskemuligheter. Det er heller ikke langt til skog og mark, der du til fots, på ski eller sykkel kan ta deg rundt i et mylder av merkede løyper og stier.

Her ligger alt fra store, populære badevann som Hagatjern med strand og brygge, til rolige og naturskjønne småvann med abbor og ørret. Flere markastuer holder åpent og byr på enkel servering, samt mulighet for overnatting.

Vil du på visning?

Ta kontakt!

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres ved Rema 1000, Extra og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Mjøndalen sentrum, ALTI Buskerud og Gulskogen et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I tillegg finner du blant annet Biltema, Megaflis, Power, Jula, Spar Kjøp og Plantasjen på Orkidehøgda.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Mjøndalen kirke, som ligger ca. 800 meter fra eiendommen. Det er ca. 6 min med sykkel til Mjøndalen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til sentrum, 6 min til Orkidehøgda, 19 min til Drammen sentrum, 29 min til Kongsberg, 50 min til Oslo S, samt 70 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det ca. 1,3 km til Mjøndalen barneskole. For elever i ungdomstrinnene tar det under 5 minutter å sykle til Veiavangen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Se vedlagte leveransebeskrivelse for utfyllende informasjon. Det tas forbehold om mindre endringer i konstruksjon, materialvalg, tomtetilpasninger, rørføringer og lignende som ikke reduserer eiendommens kvalitet, samt endringer som er nødvendige som følge av offentlige pålegg.

Standard

Entré
Det blir gruslagt adkomst til et pent inngangsparti med moderne utebelysning. Vel innenfor en sort ytterdør av typen Hovdeby vil det være en pen entré på ca. 14,7 kvm med elektrisk varme i gulv med 60×60 cm flis av typen Limestone Grey. I likhet med resten av boligens oppholdsrom vil veggene være sparklet, samt malt i fargen Washed Linen.

I entreen blir det plass til garderobeløsning i nisje, og trappen opp til andre etasje leveres fra Stryntrappa av type Fauna med åpne trinn. Trinnene i hvitlasert furu matcher laminaten, mens øvrige detaljer leveres i dempet sort.

Stue og kjøkken
Stuen og kjøkkenet blir liggende i åpen løsning – et luftig og innbydende allrom på ca. 49,5 kvm. Det blir lagt 1-stavs laminat i bredde 21,2 cm i serien Lillehammer Pure Oak fra Pergo på gulvet, og gipsveggene blir sparklet og malt i fargen Washed Linen.

Mellom stue- og kjøkkensonen blir det montert ildsted av typen Uno 1 fra Nordpeis eller tilsvarende fra en annen kjent leverandør. Ildstedet leveres med sort stålpipe på toppen, og plate i klart glass på gulvet. Rommet får vinduer på tre sider, noe som vil gi et flott gjennomlys, og det blir i tillegg utgang til en sydvestvendt terrasse på ca. 45 kvm.

Kjøkkenet leveres fra JKE Design i type Nordic Basic i farge Ask Sort. I en matchende, grå laminatbenkeplate blir det nedfelt, sort kum, og kjøkkenøya får integrert koketopp. Videre utstyres kjøkkenet med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøl-/fryseskap og en stekeovn i høyskap.

Tv-stue
Boligen får i tillegg en koselig tv-stue på ca. 18,4 kvm i første etasje. Stuen har tilliggende bad og soverom, og kan om ønskelig gjøres om til utleiedel med enkle grep. Rommet får 1-stavs laminat i bredde 21,2 cm i serien Lillehammer Pure Oak fra Pergo, og gipsveggene blir sparklet og malt i fargen Washed Linen. Fra tv-stuen blir det utgang via en terrassedør til hagen.

Bad/wc/vaskerom
Boligen får to bad/wc og et bad/wc/vaskerom. Sistnevnte blir på ca. 8,8 kvm, hendig plassert ved entreen i første etasje. I samme etasje vil det være et bad/wc på ca. 5,4 kvm, og ved soverommene i andre etasje blir det etablert et bad/wc på ca. 4,8 kvm.

Alle badene leveres flislagt med 60×60 cm Limestone fliser på gulv og vegger i fargen Grey – et delikat fargevalg som gir en fin helhet. Rommene får downlights i himlingene og elektrisk varme i gulvene, og dusjsonene får innfellbare glassdører.

Det blir montert vegghengt toalett med soft-close sete på hvert bad, og over en hvit servantseksjon av typen Alterna Malin blir det hengt opp speil med integrert belysning. Begge badene i første etasje vil være utstyrt med opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Boligen bygges med hele fem gode soverom – tre i første etasje og to i andre etasje. (Ett av soverommene i første etasje ligger i en egen del med tilhørende stue og bad som med enkle grep kan gjøres om til en utleiedel om ønskelig.) Soverommene får 1-stavs laminat i bredde 21,2 cm i serien Lillehammer Pure Oak fra Pergo, og gipsveggene blir sparklet og malt i fargen Washed Linen.

Store vinduer sørger for rikt, naturlig lysinnslipp, og et av soverommene i første etasje får egen utgang til hagen. Soverommet i andre etasje vil ligge i tilknytning til et walk-in closet på ca. 3,9 kvm, men boligen leveres for øvrig uten garderobeskap eller skyvedørsgarderober. Det vil være lagringsplass i en sportsbod på ca. 6,5 kvm ved carporten.

Oppvarming – Teknisk

Eneboligen vil være elektrisk oppvarmet med gulvvarme i alle flislagte gulv og med energismarte panelovner i hvert av soverommene. I tillegg monteres det ildsted av typen Uno 1 fra Nordpeis eller tilsvarende fra en annen kjent leverandør i stuen i andre etasje. Boligen leveres med balansert ventilasjon og med en varmtvannsbereder på ca. 200 liter.

Parkering / Garasje

Det blir plass til to biler i en carport på ca. 30,5 kvm. Både gårdsplassen og grunnen i carporten får gruslagt dekke. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Uteområde

Selveiertomten er på 468 kvm, og opparbeides i henhold til utomhusplanen. Gårdsplassen leveres med grus, og resten av tomten får matjord klar for såing/beplantning. Langs ytterveggene, frem til ca. 20-40 cm fra grunnmuren, legges det pukk. Plenfrø, ferdigplen, hekk, busker og evt. gjerde kan på forespørsel bestilles mot tillegg. Det leveres seks sorte utelamper på husets yttervegger, og det blir montert belysning i himlingen på carporten.

Fra stuen i andre etasje vil det være utgang til en sydvestvendt terrasse på ca. 45 kvm. Terrassen blir dekket med impregnerte terrassebord, og rekkverket får liggende spiler i sort, royalimpregnert tre som matcher utvendige detaljer. Ved overtakelse av boligen vil det være forpliktende å bidra med kostnader for brøyting, strøing og vedlikehold av felles vei.

Boligen har små justering fra det rammegodkjente.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Dagboknr.: 547727
Bestemmelse om spillvann/drensvann/stikkrenner
rettighetshaver:Knr:3301 Gnr:215 Bnr:269
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærheten av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om endring i terrenget i nærheten av anlegg/ledninger/kabler

Dagboknr.: 547727
Bestemmelse om vann/kloakk
rettighetshaver:Knr:3301 Gnr:215 Bnr:485
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg

Dagboknr.: 547787
Bestemmelse om bebyggelse
rettighetshaver:Knr:3301 Gnr:215 Bnr:485
Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m

Dagboknr.: 547797
Bestemmelse om vann/kloakk
rettighetshaver:Knr:3301 Gnr:215 Bnr:269
rettighetshaver:Knr:3301 Gnr:215 Bnr:485
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg

Dagboknr.: 547812
Bestemmelse om veg
rettighetshaver:Knr:3301 Gnr:215 Bnr:485
Bestemmelse om vei og avkjørsel

For ytterligere informasjon se vedlagte servitutter vedlagt i salgsoppgaven.

Vei / Vann / Avløp

Privat vei til eiendommen fra kommunal vei. Private stikkledninger til offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest vil normalt ikke foreligge ved overtakelse. Selger skal fremskaffe midlertidig brukstillatelse for Eiendommen før overlevering til Kjøper. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, er eiendomsmegler forpliktet til å gjøre Kjøper oppmerksom på at det bør etableres tilstrekkelig sikkerhet for Kjøpers krav. Eiendomsmegler skal deretter bistå partene med å etablere tilfredsstillende sikkerhet som ivaretar Kjøpers interesser. Dersom arbeidene forsinkes av forhold utenfor Selgers kontroll har Selger krav på fristforlengelse, jf. buofl § 11. Selger plikter i så fall å varsle Kjøper skriftlig så snart Selger blir oppmerksom på at dette kan skje. Dersom selgeren er forsinket i henhold til buofl. § 17, kan forbrukeren etter lovens kapittel III kreve dag- mulkt, holde igjen vederlag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
Boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (7.10.2015) 467.85m2
Ras- og skredfare Kommuneplan (7.10.2015) 467.85m2

GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger i et regulert område
3301 062519840004 MJ 28, Del av Viken søndre GBNr 14/22 m.fl (8.5.1984) Boliger 467.85m2

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL

REGULERING UNDER ARBEID
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen

PLANFORSLAG
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen

Eiendommen ligger i et område med ras- og skredfare ifølge Drammen kommune.

Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for del av Viken Søndre, gnr. 14 bnr. 22 m/flere. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arbeidet med arealdelen i ny kommuneplan er nå i gang. Oppstart av planarbeid ble kunngjort 22.07.21. Les mer på kommunens hjemmesider.

Kommuneplanen datert 07.10.2015 ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fåes ved henvendelse til megler.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Andre faste løpende kostnader

Vann, fastgebyr kr. 957,- pr år pr 2024
Avløp, fastgebyr kr. 1 524,- pr år pr 2024
Vann, mengdeavhengig gebyr (kr./m³) kr. 30,62,- pr 2024
Avløp, mengdeavhengig gebyr (kr./m³) kr. 50,20,- pr 2024

Feiing av peis kr. 774,- pr 2024
Renovasjon (standard) kr. 4 650,- pr år pr 2024

I tillegg kommer et beløp for vedlikehold, brøyting/strøing av felles vei. Kostnad er pt. ikke kjent.

Det må påberegnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring og bygningsforsikring.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie

Eier råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Estimert overlevering er Q2 2025.
Dog er ikke dette å anse som et endelig leveringstidspunkt. Selger forbeholder seg retten til å kunne overlevere tidligere dersom fremdriften tillater det og dette synes hensiktsmessig.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om justeringer i materialvalg/utstyr som dører mm. uten at dette forringer kvaliteten. Årsaken er eventuelle leveringsutfordringer på enkelte produkter. Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen.

En må påregne mindre justeringer i forbindelse med endelig prosjektering og opparbeidelse av eiendommen. Nedforinger, dragere, søyler og innkassinger i himling fremkommer ikke på tegningene, men vi forsøker i størst mulig grad å unngå dette.

Perspektiver og 3D tegninger er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfanget av leveransen. Den videre detaljprosjekteringen kan medføre endringer som er nødvendige eller hensiktsmessige.

I nye bygg vil det kunne oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter. Det vil kunne forekomme små kosmetiske merker på dør og vinduskarmer, gulv, trapper etc, som ikke nødvendigvis vil bli utbedret. Eventuell utbedring vil kunne bli utbedret i form av flekking.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid. Enkelte svikt m/bevegelse, mindre sprekker og lyd på enkelte tider av året kan derfor oppstå som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet. Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon – forvaltning, drift og vedlikehold). FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.
Boligen leveres etter TEK17.

Boligen leveres med innvendig byggvask.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i Kjøpers navn. Hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i budskjema/midlertidig kjøpekontrakt. Ved eventuell endring i eierskap eller navnendring fra Kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 25 000,- inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever Selgers forutgående samtykke. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør.

Skjeggkre ble første gang allment kjent i Norge i 2014 og utbredelsen har spredt seg raskt. Folkehelseinstituttet har informert om at de har kommet frem til en effektiv og sikker bekjempelsesmetode for skjeggkre. Skjeggkre vil sjeldent komme inn i boligen sammen med bygningsmaterialer. Det er imidlertid påvist at skjeggkre ofte kan komme inn med pappemballasje eller med personer via vesker, klær eller lignende. Skjeggkre kan spre seg fra en enhet til den neste. Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre i boligen ved overlevering. Arealer er beregnet på grunnlag av tegninger på
salgstidspunktet. Det tas forbehold om mindre arealavvik som skyldes nødvendige justeringer av konstruksjoner, sjakter o.l., uten å redusere boligens funksjonalitet.

Salgstegninger er ikke gjengitt i målestokk og bør ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning eller møbler.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligen selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligen selges til etter prisantydning.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner.

Meld din interesse

Interessert? Ta kontakt!