Solgt Asker

Finnsrudveien 14 A – Asker

Finnsrudveien 14A, 1383 Asker
Priskr 8 190 000
Offentlige omkostningerkr 63 869
Boligtype Tomannsbolig
Primærrom (P-rom) 108 m²
Soverom 4

Presentasjon Finnsrudveien 14A

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid

BRA: 120,3 kvm
P-rom: 108,9 kvm

Underetasje
Bra.: 60,1 kvm
P-rom: 50,3 kvm
S-rom: 6 kvm
P-rom inneholder: Hall med trapp, tre soverom, bad
S-rom inneholder: Sportsbod

1.etasje
Bra.: 60,2 kvm
P-rom: 58,6 kvm
P-rom inneholder: Stue, kjøkken, bad, soverom

I familievennlige omgivelser på Finnsrud skal det bygges en romslig, vertikaldelt tomannsbolig i forskjellig størrelse. Estimert ferdigstillelse er tredje kvartal 2023, og en av boligdelene kan nå bli ditt nye hjem. Begge boligene får stilfull arkitektur, solrik terrasse og tilliggende hage. Det blir plass for biler på felles gårdsplass, og det er ellers kun ca. 80 meter til nærmeste busstopp.

Boligene går over to etasjer – underetasje og første etasje – og begge får stue/kjøkken i åpen løsning i første etasje. Her blir det ekstra takhøyde, store vindusflater og god plass for møblement. Det monteres kjøkkeninnredning fra JKE Design med integrerte hvitevarer, og det monteres også peisovn.

14 A blir den minste boligen med ett bad, to soverom, stue/kjøkken og utvendig sportsbod. 14 B får to bad, fire soverom, stue/kjøkken og innvendig bod. Begge boligene får entré/hall i første etasje med fliser på gulvet og lun gulvvarme. Boligene varmes opp med elektrisitet og ildsted, og får i tillegg balansert ventilasjon. Det leveres ikke garderobeløsninger som standard, med det kan gjøres en rekke tilvalg – både innvendig og ute.

Estimert ferdigstillelse ca. Q3 2023.

Tilvalg

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, kan det være mulighet for dette gjennom tilvalg av gulv, farger, innredning, hvitevarer med mer. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Hvorfor kjøpe nytt?

 • Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
 • Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
 • Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
 • Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
 • Smakfullt innredet, tidsriktig stil.
 • Romslig tomt med gode solforhold.
 • Boligen får privat hageområde.
 • Parkering på felles gårdsplass.
 • Innbydende entré/hall i underetasje.
 • Entreen får fliser med gulvvarme.
 • Stue og kjøkken i åpen løsning.
 • Nydelig rom med ekstra takhøyde.
 • Store vindusflater, utgang til hage.
 • Lekkert kjøkken fra JKE Design.
 • Det leveres integrerte hvitevarer.
 • Bad/vaskerom i underetasjen.
 • Bad i 1. etasje.
 • Til sammen fire soverom.
 • Sportsbod på litt over 5 kvm.
 • Balansert ventilasjonsanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger rolig, barnevennlig og nyere etablert boligområde på Finnsrud i Asker kommune, ca. 2-3 km vest for sentrum. Beliggenheten er flott med tanke på rekreasjon, og det er umiddelbar nærhet til turstier innover i marka. På vinteren kjøres det opp skiløyper i nærheten.

Det tar ca. 5 minutter å gå til et friområde ved Finnsrudvannet ved Asker Golf, som er tilrettelagt med sandstrand og badebrygge. Det er også gode bade- og fiskemuligheter ved populære Semsvannet, og her er det fine turveier for gående, syklende og skientusiaster.

Asker byr på et hyggelig handelssentrum med kjøpesenter og koselige butikkområder. Her finner du også et blomstrende kunst- og kulturliv. Asker kulturhus har teater/konsertsal, kino, galleri, bibliotek med mer.

I tillegg planlegges det stadig utvikling av Asker sentrum med blant annet nye boliger, forretninger, spisesteder og næringslokaler, samt åpning av Askerelva og opprettelse av bypark. I den forbindelse vil det også bli etablert ny fotballstadion i sentrum og ny idrettspark ved Borgen skole. Utbyggingen vil skje over mange år og i flere etapper.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Extra Drengsrud, Rema 1000 Asker og Meny Trekanten. Asker sentrum har et rikt og variert utvalg av fasiliteter. Trekanten kjøpesenter er et populært samlingspunkt med 75 butikker og 800 parkeringsplasser. Holmen Senter, Sandvika Storsenter og Liertoppen kjøpesenter ligger også godt inne rekkevidde.

Området har offentlig kommunikasjon i form av buss, i tillegg til tog fra Asker stasjon. Nærmeste bussholdeplass er Skanseløkka som ligger ca. 80 meter fra eiendommen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Asker sentrum, 12 min til Sandvika Storsenter, 18 min til Lysaker, 20 min til Drammen og 25 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Drengsrud barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Solvang ungdomsskole, og Asker International School ligger også i nærområdet. Det finnes flere videregående skoler innen rekkevidde, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Standard

Entré
Begge boligene får inngang i underetasjen, og det monteres mørk inngangsdør type Asker fra Bygg1. Over inngangspartiet monteres det downlights. Entreen/hallen innenfor får lun gulvvarme. På gulvet legges det fliser i størrelse 60×60, og veggene sparkles og males i fargen 10679 Washed Linen.

Det monteres downlights i taket. Innvendige dører blir hvite, av typen Magnus fra Bygg1. Det monteres ikke garderobeskap, men dette kan eventuelt leveres som tilvalg. Trappen mellom etasjene leveres fra Stryntrappa av typen fauna med åpne hvitpigmentert eiketrinn.

Stue og kjøkken
Boligene får stue og kjøkken i åpen løsning i andre etasje – et nydelig rom med ekstra takhøyde, store vindusflater og flott gjennomlys. Det blir også utgang til uteplass. Stue/kjøkken i 14 A blir 37,6 kvm, og i 14 B blir rommet 47,5 kvm. Her er det med andre ord god plass for møblement.

Begge rommene får enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet som standard, og veggene males i fargen 10679 Washed Linen. I tillegg leveres det stemningsfull peisovni Uno1-serien fra Nordpeis eller tilsvarende.

Kjøkkenet får en lekker, tidsriktig innredning fra JKE Design, av typen Nordic Basic i fargen sort Eik Decor med grå/hvite benkeplater i laminat. Det leveres integrerte hvitevarer bestående av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap. Over kokesonen monteres det ventilator.

Bad/wc/vaskerom
Begge boligene får delikate bad/vaskerom i underetasjen med fliser i størrelse 30×60 på gulv og vegger. Gulv/sluksonnen i dusjområdet får matchende fliser i mindre størrelse. Det legges varmekabler i gulvet og monteres downlights i himling. Innredningen vil bestå av en heldekkende servant med hvite skapdører av type Alterna Malin i 80 cm bredde og matchende speil med integrerte lys over. Samlet på den ene siden vil det bli opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommene får også veggmontert toalett, samt glassdør inn til dusjnisje.

Hus 14B får i tillegg bad i første etasje med like fliser som badet i etasjen under. Her blir det montert samme type innredning, men i 60 cm bredde og matchende speil med integrert lys over. Også her monteres vegghengt toalett og dusjløsning blir dusjhjørne med to glassdører.

Soverom og garderobe
Boligene får lyse, luftige soverom med eikeparkett og pent malte vegger. 14 A får to soverom i underetasjen på henholdsvis 8,6 og 9,5 kvm. 14 B får fire soverom – tre i underetasjen og ett i første etasje på henholdsvis 8,3, 8, 8,2 og 11,8 kvm. Rommet i første etasje får enstavs eikeparkett på gulvet, mens de andre rommene får trestavs eikeparkett. Alle veggene males i fargen 10679 Washed Linen som standard. Garderobeløsninger og skap leveres ikke, men kan velges som tilvalg.

Oppvarming – Teknisk

Boligene får elektrisk oppvarming, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring. I tillegg monteres det selvfølgelig balansert ventilasjon. Det leveres en 200 liters varmtvannsbereder og Waterguard vannstoppsystem. Det elektriske anlegget leveres i henhold til NEK 400.

Parkering / Garasje

Det blir biloppstillingsplasser på felles gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Uteområde

Ideel andel av fellestomt.
Eiendommen rundt boligene opparbeides med gruset gårdsplass og stedlige masser, og ferdig opparbeidelse kan leveres som tillegg. Hver enhet vil ha hage som ligger naturlig i forhold til boligen. Her blir det rikelig med boltreplass for de minste, og fint å være på solfylte sommerdager.

Det henvises til utkast til vedtekter: Hver seksjon har enerett (eksklusiv bruksrett) til deler av fellesarealene. Området som den enkelte seksjon har eksklusiv bruksrett er merket og beskrevet i utomhusplanen som følger av vedtektene.

Kontakt

Thomas Helgedal Nilsen

Daglig leder/Boligkonsulent

90111614thomas@abha.no

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid