Til salgs Egersund

Potteriveien 29

Potteriveien 29, 4374 Egersund
Priskr 5 995 000
Offentlige omkostningerkr 30 000
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 173 m²
Primærrom (P-rom) 162 m²
Soverom 3 (4)

Potteriveien 29 er en realeffektiv enebolig med flott utsikt. Tomten åpner også for muligheten for separat garasje. I tillegg til garasjen, er det parkeringsmuligheter på egen tomt.

Boligen er tegnet av Studio Aase og har et spennende og moderne uttrykk. Boligen vil ligge i et etablert område med kort vei til lekeplasser og friluftsområder. Den store tomten gir også muligheter for flotte uteområder. Her er det rikelig med plass til fremtidige terrasser, plattinger og plen.
 
Boligen går over to plan og man kommer inn i hovedetasjen enten via stor og god entre, eller via egen bi-inngang. I hovedetasjen finner man kjøkken/stue i åpen løsning med rikelig med vindu mot utsikt. Ett eget gjeste wc er også på dette planet. 
 
I underetasjen har vi lagt opp til 3 soverom, en tv stue (som kan gjøres om til et 4 soverom). Etasjen inneholder også bad, vaskerom og bod. Utover dette har boligen en egen foreldrefløy med soverom, eget bad og garderobe.

Solceller

Gå fremtiden i møte med lave strømregninger. På denne boligen har vi innhentet tilbud på følgende solcellepakke – 8,8 kWh med GSE integrert montering. Denne pakken har en pris på 220.000,- og forutsetter ENOVA støtte på 25.100,-

Leveransebeskrivelse

Boligen leveres som standard med ferdig våtrom. Ønsker du å få levert boligen nøkkelferdig? – Se egen tilvalgsliste som du finner på www.leidlandshagen.no under boliger til salgs.

Finansiering

Vi tilbyr fast pris med 0/100 betaling. Det vil si 0,- å betale ved kontrakt og 100% ved overtakelse.

Espen Grastveit

Leder for salg og marked Sør-Vest AS

99703170espen.grastveit@hellvikhus.no

Kontakt oss