Til salgs Egersund

Potteriveien 23- Tomannsbolig i etablert boligområde i Leidlandshagen

Potteriveien 23, 4374 Egersund
Priskr 3 800 000
Offentlige omkostningerkr 20 000
Boligtype Tomannsbolig
Bruks areal (BRA) 89 m²
Primærrom (P-rom) 89 m²
Soverom 3
EnhetArealSoveromTotalpris
23A89 m233 820 000,-
23B89 m233 820 000,-

Fasiliteter

  • Gjesteparkering
  • Garasje/P-plass
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Kabel-TV
  • Turterreng
  • Bredbåndstilknytning
  • Utsikt
  • Balansert ventilasjon
  • Lademulighet

Beskrivelse

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid

Velkommen til Potteriveien 23! Perfekt beliggenhet i et rolig og barnevennlig område, nært til alle fasiliteter. Potteriveien 23 ligger i nærhet til kjekk lekeplass, og i kort avstand til barnehager og skoler.

Tomannsboligen er moderne utformet og innholdsrikt med et bruksareal på 89kvm pr enhet. I tillegg følger det med egen sportsbod på 9,4 kvm og en sykkelbod som man deler med naboen på 10kvm
Planløsningen er praktisk og boligene inneholder bl.a. 3 soverom, stue/kjøkken i åpen løsning og kombinert bad / vaskerom.

Boligene leveres med ferdige våtrom. Ønsker du ikke selv å styre med egeninnsats kan vi levere gulv- og malerpakke fra kr. 179.000,-

Kjøkken leveres fra JKE.

For komplett leveransebeskrivelse og romskjema, ta kontakt

Illustrasjoner viser diverse oppkjøp / tillegg.

Beskrivelse av boligområdet

Siden salgsstarten senhøsten 2014 har over 90 familier valgt å bygge med oss i Hellvik Hus i Leidlandshagen. Tilbakemeldinger fra våre kunder er at her kan de bo i naturskjønne omgivelser kun et steinkast fra det meste. Skole, barnehage, idrettsanlegg og butikk finnes i umiddelbar nærhet. Her går ungene til skolen på bilfri og trygg skolevei. Veien inn til Egersund sentrum og offentlige transporttilbud, som gjør det enkelt å pendle, er også kort. Like utenfor stuedøra finnes et eldorado av turmuligheter i nær tilknytning til skog og hav. 
 
BARE 7 MINUTTER FRA EGERSUND
Eigerøy ligger flott plassert utenfor Egersund og deles nesten i to av den store bukten Lundarvika. Øyas kystlinje kjennetegnes dessuten av en rekke mindre viker, holmer og øyer som gir følelse av skjærgård. I en avstand på 5-7 minutter i bil finner du jernbane, sentrum, skoler, idrett og barnehage. I nærheten finner du også populære badevann og flotte turområder. Alt dette gjør Eigerøy til et koselig og idyllisk sted å bo.

KORT OG TRYGG SKOLEVEI
I Leidlandshagen skal det være godt å bo. Hellvik Hus legger til rette for trivsel og boglede i trygge og idylliske omgivelser. Gang- og sykkelvei fra boligfeltet mot idrettsanlegget i Hålå gir kort og bilfri vei til barnehage og skole. Hålå byr også på et stort aktivitetstilbud.

KORT VEI TIL JERNBANE, STAVANGER, SANDNES OG JÆREN 
Drøye 5 minutter i bil fra Leidlandshagen finner du jernbanestasjonen og knutepunkt for pendling nordover. Her går det både tog mot Sandnes, Stavanger og regionstog mot Kristiansand og Oslo. Tog fra Egersund til Bryne tar ca 40 minutter, til Sandnes cirka 50 minutter og til Stavanger ca 1 time og 10 minutter. Velger man å kjøre bil, tar det omtrent like lang tid.

Grønt boliglån

Boligene har energikarakter B som tilfredsstiller kravet til Grønt Boliglån og dermed bedre rente

Generell orientering

Bilder og illustrasjoner er ment for å gi et visuelt inntrykk av prosjektet. De kan vise tilvalg som ikke er en del av standardleveransen. Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Alle opplysninger er gitt med forbehold om endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, herunder også endringer som følge av påbud fra offentlige
myndigheter. Det forutsettes at dette ikke medfører vesentlige endringer av den angitte standarden.

Espen Grastveit

Leder for salg og marked Sør-Vest AS

99703170espen.grastveit@hellvikhus.no