Hjem

Boliger og priser

Leidlandshagen byr på spenstige, prosjekterte eneboliger.

Prosjekterte boliger

De prosjekterte boligene er bygget etter moderne prinsipper og skaper et flott helhetsinntrykk sammen med de øvrige boligene i Leidlandshagen. 

Skole og idrettsanlegget til Eiger FK ligger kun et steinkast unna, og med tilkomst på gangvei fra feltet, er det tilrettelagt for en kort, trygg og bilfri skolevei.

Med den nye skolen som skal bygges vil man også bo i nærheten av “Eigerøys nye samlingssted”. 

Du får mange fordeler når du kjøper ferdig prosjektert bolig

Å bygge bolig kan være en utfordrende prosess.

I hvert fall hvis du selv velger å gjøre alt fra å lete etter tomt, forholde deg til søknader og bygging, til du står med ferdigattesten i hånden. For deg som ønsker fordelene en ny bolig gir, men samtidig ikke vil gjøre alt arbeidet det medfører, finnes det en super løsning: 

Å kjøpe en ferdig prosjektert bolig.

Når du velger en ferdig prosjektert bolig fremfor å bygge selv, får du mye med på kjøpet. Det sparer deg for tid, penger og frustrasjoner. Først og fremst er kostnadene 100 prosent faste og forutsigbare. Du behøver ikke å engste deg for hvor mye egeninnsats du må gjøre – det avtaler dere på forhånd. Du vil heller ikke oppleve kostbare og ubehagelige overraskelser du kunne fått hvis du skulle stått for hele jobben selv. Selv om boligen er prosjektert kan du likevel påvirke løsninger og materialvalg. 

Det er gjerne slik at jo tidligere du kommer inn i prosessen, desto mer kan du som regel påvirke. En ferdig prosjektert bolig er dessuten bygget i henhold til de siste forskriftene når det gjelder miljø, praktiske og tekniske løsninger, brannsikkerhet, energi, vinduer, isolasjon og våtrom.

Meld din interesse

Lurer du på noe? Ta kontakt!