Hjem
Solgt Drammen

Nordalveien 87

Nordalveien 87, 3406 Tranby
Priskr 5 890 000
Boligtype Rekkehus
Bruks areal (BRA) 138 m²
Primærrom (P-rom) 131 m²
Soverom 3

Beskrivelse

Nå har du sjansen til å bo høyt oppe ved skogen med en fantastisk utsikt. Tomten ligger svært solrikt til innerst i en blindvei, perfekt for deg som har små barn, og med flott utsyn utover dalen. Helt nye familieboliger med høy standard og moderne kvaliteter. Lekeplass rett utenfor døren og et nærmiljø i vekst.

Solen nytes på tre forskjellige uteplasser hvor herlig utsikt finnes, og marka rett utenfor døren.

I Nordal Panorama blir det 5 nye og moderne rekkehus på over tre plan samt takterrasse i egen etasje. De tre etasjene fordeles med sportsbod, åpen garasje, entre og romslig bad i første etasje, i andre etasje finner du stue og kjøkken i delvis åpen løsning og med utgang til balkong.

I tredje etasje er alle tre soverom samlet med tilknytning til et bad og en loftstue med utgang til enda en balkong. Det blir mulighet for å etablert en herlig takterrasse på ca. 15,5 kvm mot tillegg. Loftstue kan leveres som et fjerde soverom i tilvalgsprosess.

Det blir parkering i åpen garasje (garasjeport leveres ikke), samt biloppstillingsplass foran garasje.

Nærområdet

Vil du på visning?

Her bor du i et naturnært område, med gåavstand til skole og barnehager, selv for de minste. En fantastisk beliggenhet rett ved marka, med tur og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren både sommer og vinter.

Mange kjenner Lier for de gode eplene – mens andre har vært der og plukket jordbær. Nå har du mulighet til å bli bedre kjent med stedet og få et godt sted å bo for hele familien.

På Nordaltoppen bor du trygt og landlig, samtidig som du enkelt når det urbane.

Med bil er det bare 6 min til Lierbyen eller Asker og 12 min til Drammen samtidig som det er gode transportmuligheter med buss. Det er opparbeidet pendlerparkering ved E18 hvor det går ekspress buss til hovedstaden. Nærheten til både Oslo og Drammen gjør dette til et ypperlig utgangspunkt for deg som pendler.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Thomas Helgedal Nilsen

Daglig leder/Boligkonsulent