Nordal Panorama B14

ALLE BOLIGENE ER SOLGT! Moderne og naturnære rekkehus med fantastisk utsikt. Solrik beliggenhet, parkering i garasje og mulighet for takterrasse!

Kort vei til det urbane

Kort vei til Lierbyen, Asker og Drammen

Familievennlig

Lekeplass rett utfor døren og flotte naturområder.

Fantastisk utsikt

Boligene er plassert høyt oppe ved skogen.
BoligtyperRekkehus
Antall enheter5
Prisnivå5 490 000 – 5 890 000,-
FellesgoderGarasje, lekeplass
InternettHøy hastighet med fiberoptikk til alle

Beskrivelse

Nå har du sjansen til å bo høyt oppe ved skogen med en fantastisk utsikt. Tomten ligger svært solrikt til innerst i en blindvei, perfekt for deg som har små barn, og med flott utsyn utover dalen. Helt nye familieboliger med høy standard og moderne kvaliteter. Lekeplass rett utenfor døren og et nærmiljø i vekst.

Solen nytes på tre forskjellige uteplasser hvor herlig utsikt finnes, og marka rett utenfor døren.

I Nordal Panorama blir det 5 nye og moderne rekkehus på over tre plan samt takterrasse i egen etasje. De tre etasjene fordeles med sportsbod, åpen garasje, entre og romslig bad i første etasje, i andre etasje finner du stue og kjøkken i delvis åpen løsning og med utgang til balkong.

I tredje etasje er alle tre soverom samlet med tilknytning til et bad og en loftstue med utgang til enda en balkong. Det blir mulighet for å etablert en herlig takterrasse på ca. 15,5 kvm mot tillegg. Loftstue kan leveres som et fjerde soverom i tilvalgsprosess.

Det blir parkering i åpen garasje (garasjeport leveres ikke), samt biloppstillingsplass foran garasje.

Nærområdet

Her bor du i et naturnært område, med gåavstand til skole og barnehager, selv for de minste. En fantastisk beliggenhet rett ved marka, med tur og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren både sommer og vinter.

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid.

Mange kjenner Lier for de gode eplene – mens andre har vært der og plukket jordbær. Nå har du mulighet til å bli bedre kjent med stedet og få et godt sted å bo for hele familien.

På Nordaltoppen bor du trygt og landlig, samtidig som du enkelt når det urbane.

Med bil er det bare 6 min til Lierbyen eller Asker og 12 min til Drammen samtidig som det er gode transportmuligheter med buss. Det er opparbeidet pendlerparkering ved E18 hvor det går ekspress buss til hovedstaden. Nærheten til både Oslo og Drammen gjør dette til et ypperlig utgangspunkt for deg som pendler.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Kort vei til alt

Barnehage

Gåavstand til barnehage.

Barn- og ungdomsskole

Gåavstand til skole.

Korte distanser

6 min med bil til Lierbyen og Asker.
12 min til Drammen.

Kollektivtransport

Gode transportmuligheter med buss.

Thomas Helgedal Nilsen

Daglig leder/Boligkonsulent

Kontakt oss

Lignende boliger i samme område