Enebolig fra Hellvik Hus Drammen nominert til årets bolig

Spesialtegnet utgave av husmodellen Karma.

En bolig i Asker kommune bygget av Hellvik Hus Drammen er nominert til «Årets Boligprosjekt» av Boligprodusentenes forening.

Vinneren kåres under festmiddagen på Boligkonferansen 2021 den 8. september.

Huset er en spesialtilpasset utgave av husmodellen Karma.

– Vi brukte mye tid på å spikre detaljene for å lage et hus som ville gi en skikkelig wow-følelse. Vi er veldig stolte av hva vi har fått til, sier Thomas Helgedal Nilsen, boligkonsulent hos Hellvik Hus Drammen.

Kjøkken

Detaljer

Med Karma som utgangspunkt hadde Hellvik Hus Drammen et solid fundament å bygge videre på.

Blant annet er 2. etasje bevisst gjort ekstra dominerende ved å trekke panelet helt ned til toppvinduet i 1. etasje. På utvendige hjørner hvor vindu møter vindu fra en vegg til en annen, er panel byttet med beslag og trukket inn i konstruksjonen for å gi en visuell dybde.

Imponert

Kvalitetssjef i Hellvik Hus, Brit Ohma, er imponert over hva Hellvik Hus Drammen fikk til.

– For 2018 ble vi nominert i klassen «Årets småhusprosjekt». Det samme ble vi for 2019, i tillegg til at vi ble nominert i klassen «Årets hytteprosjekt». I år satser vi på å nå til topps med denne flotte boligen, sier hun.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!