Hjem
Solgt Agder

Tomt 5

Øygarden, 4790 Lillesand
Priskr 1 140 000
Størrelse 859 m²
Terreng Flatt
Byggeklausul Ja

Vil du på visning?

Vi tar kontak innen kort tid.

Beliggenhet:

Boligfeltet ligger idyllisk til midt mellom Kristiansand og Lillesand. Her får man store eneboligtomter med meget gode solforhold og nærhet til sjøen.

Det er kun 10 minutters kjøring til Sørlandsparken der man finner bla. Ikea, Sørlandssenteret og alt man trenger av fasiliteter.

Til Kristiansand og Lillesand sentrum er det ca. 15 minutters kjøring.

Fra boligfeltet er det kort vei til fine badeplasser og Blindleia, en av Norges fineste skjærgårder. Bryggeanlegg ligger kun ca. 150m unna boligfeltet.

Båtplass

Man kan skrive seg på liste for leie av båtplass i fantastisk båthavn som ligger kun ca. 150 meter unna boligfeltet. Gå rett ned bakken så er du i båten. Tomteeiere i området prioriteres. for leie og evt. kjøp av båtplass.

Adkomst:

Fra Kristiansand, ta av fra E18 ved innkjørselen til Ikea og følg Fylkesveg 420. Ta av ved innkjørselen til Høvåg på Fylkesveg 401. Herfra følger du veien ca 500m og tar av til venstre. Området er godt skiltet med Hellvik Hus logo.

Fra Lillesand, ta av E18 og følg Fylkesvegveg 420. Ta av ved innkjørselen til Høvåg på Fylkesveg 401. Herfra følger du veien ca 500m og tar av til venstre. Området er godt skiltet med Hellvik Hus logo.

Fredrik Ihlen

Boligkonsulent

Kontakt oss

Vi tar kontakt innen kort tid.